Apple Sportsin käyttäminen iPhonella

Apple Sports -apilla näet reaaliaikaisia urheilutuloksia, aikatauluja, tilastoja ja vedonlyöntikertoimia. Voit mukauttaa tulostauluasi ja synkronoida suosikkijoukkueesi ja -liigasi nopeasti Apple TV- ja Apple News -appien kanssa My Sports -palvelun kautta.

Apple Sports on saatavilla iPhonelle Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Apple Sports -apin lataaminen

1. Varmista, että iPhonessa on iOS 17.2 tai uudempi.

2. Avaa App Store ja etsi Apple Sports.

3. Napauta Hae-painiketta.

4. Viimeistele ostoksesi kaksoisklikkaamalla iPhonen oikeassa reunassa olevaa sivupainiketta. Jos käytät laitteen lukituksen avaamiseen Face ID:tä tai Touch ID:tä, todenna lataus vilkaisemalla laitetta tai koskettamalla Koti-painiketta. Sinun pitää ehkä antaa Apple ID:si salasana, jotta voit suorittaa latauksen loppuun.

Suosikkijoukkueiden ja -liigojen lisääminen

Kun olet asentanut Apple Sports -apin, sinua pyydetään ottamaan My Sports käyttöön ja synkronoimaan se valitsemalla suosikkijoukkueesi ja -liigasi. Tulostaulu mukautetaan seuraamiesi joukkueiden ja liigojen perusteella.

1. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa oleva painike.

iPhonen näyttö, jossa näkyy My Teams (Omat joukkueet) -asetus
  2. Valitse Manage (Hallinnoi), selaa sitten joukkueiden ja liigojen luetteloa ja valitse ne, joita haluat seurata. Voit myös kirjoittaa joukkueen tai liigan nimen Search (Haku) -kenttään.

3. Napauta Favorite (Suosikki) -painikettasuosikkipainike ja valitse sitten Done (Valmis).

Kun lisäät joukkueen, kaikki sen pelit näkyvät My Teams (Omat joukkueet) -näkymässä. Tässä näkymässä näytetään kaikkien joukkueidesi tulokset, live-pelit ja tulevat pelit yhdessä paikassa. Kun lisäät liigan, kaikki sen pelit näkyvät My Leagues (Omat liigat) -näkymässä. Tässä näkymässä näytetään kaikkien liigojesi tulokset, live-pelit ja tulevat pelit yhdessä paikassa. Voit siirtyä kunkin tuetun liigan näkymään napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ja napauttamalla sitten liigan nimeä.

My Sports -synkronoinnin käyttöönotto

1. Avaa Apple Sports -appi.

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta tilisi kuvake.

3. Valitse Sync My Sports (Synkronoi My Sports).

4. Napauta Done (Valmis).

Kun lisäät tai poistat suosikkeja My Sportsissa, ne päivittyvät myös News- ja Apple TV -appiin sekä muihin tuettuihin appeihin kaikissa Apple-laitteissa, joihin olet kirjautunut samalla Apple ID:llä.

Vedonlyöntikertoimien poistaminen käytöstä

1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Sports (Urheilu).

2. Ota vedonlyöntikertoimet käyttöön tai poista ne käytöstä valitsemalla Hide Betting Odds (Piilota vedonlyöntikertoimet).

iPhone-näyttö, jossa näkyy, miten vedonlyöntikertoimet otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä

Lisätietoja Apple Sportsin käyttämisestä iPhonella