Valokeilan käyttäminen iPadissa tai Studio Displayssa

Valokeila säätää etuosan ultralaajakulmakameraa koneoppimisen avulla, kun käytät FaceTimen kaltaisia videoappeja yhteensopivassa iPad-mallissa tai Studio Displayhin liitetyssä Macissa. Kun liikut, Valokeila auttaa pitämään sinut ja kaikki muut mukana kuvassa.

Mitä tarvitset

Valokeila toimii seuraavissa iPad-malleissa ja Mac-tietokoneissa:

Voit käyttää Valokeilaa FaceTime-puhelun aikana ja muiden yhteensopivien videoappien kanssa.

Valokeilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Kun soitat videopuhelun FaceTimella tai käytät videota yhteensopivassa videoapissa, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä alaspäin iPadin näytön oikeasta yläkulmasta tai klikkaa Macin valikkoriviltä Ohjauskeskus-kuvakettaNo alt supplied for Image.

iPadin näytössä näkyy FaceTime-puhelu, Ohjauskeskus ja Videotehosteet-painike
  2. Napauta tai klikkaa Videotehosteet-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Laita Valokeila päälle tai pois päältä napauttamalla tai klikkaamalla Valokeila-painikettaNo alt supplied for Image.

iPadin näytössä näkyy FaceTime-puhelu, jossa näkyvät Videotehosteet-valinnat

iPadissa voit hallita Valokeilaa myös FaceTime-puhelun aikana napauttamalla videokuvasi miniatyyriä ja napauttamalla sitten Valokeila-painikettaNo alt supplied for Image.

Lisätietoja

Lue, miten voit soittaa video- ja äänipuheluita FaceTimella iPadissa ja Macissa.