iPadin valmisteleminen pakkaamista ja lähettämistä varten

Lue, miten voit valmistella iPadin pakkaamista ja lähettämistä varten.

Kun olet tehnyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen palauttamiseen Applelle.

Tärkeää: Muista palauttaa tuote niin, että Apple saa sen 10 päivän kuluessa korvaavan tuotteen lähettämisestä (tarkista lähetyspäivä). Jos Apple ei saa alkuperäistä tuotetta 10 päivän kuluessa tai jos Applen teknikot toteavat, että alkuperäinen tuotteesi ei ole oikeutettu huoltoon tai että siinä esiintyvät vauriot eivät kuulu voimassa olevan AppleCare+-sopimuksen piiriin, sinulta veloitetaan korvaavan tuotteen koko hinta. Jos haluat lisätietoja, tutustu iPadin pikavaihtopalveluun, Applen rajoitettuun takuuseen tai AppleCare-sopimukseen kuuluvan pikavaihtopalvelun ehtoihin tai Applen rajoitetun takuun, AppleCare-sopimuksen tai kuluttajansuojalain ulkopuolisen pikavaihtopalvelun ehtoihin.

iPadin pakkaaminen

Valmistele iPad noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Varmuuskopioi iPad.

No alt supplied for Image
  2. Poista iPad Apple-laiteluettelosta ja tyhjennä tietosi.

No alt supplied for Image
  3. Poista SIM-kortti iPadista (jos käytössä).

No alt supplied for Image
  4. Aseta iPad valkoisen laatikon sisällä olevalle alustalle ja sulje kansi. (Älä lähetä stereokuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä tai muita lisävarusteita. Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.)

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Aseta valkoinen laatikko ruskeaan laatikkoon ja sulje se.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  6. Sulje laatikko teipillä ja postita se Applelle. Jos laatikon ulkopuolelle on kiinnitetty akkutarra, varmista, että se on näkyvissä.*

No alt supplied for Image

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPadin lähettäminen Applelle pikavaihtopalvelun avulla

Valitse maasi tai alueesi:

© 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone, AirPods ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.