Appien poistaminen Apple Watchistasi

Voit hallita Apple Watchin appeja suoraan kellossasi tai käyttämällä iPhonen Apple Watch -appia.

Apple Watchin appien poistaminen

1. Paina Digital Crownia, jos haluat nähdä kaikki appisi Koti-valikossa.

watchos-10-series9-delete-app
  2. Pidä näyttöä painettuna, kunnes apit alkavat heilua.

3. Napauta poistettavan apin poistopainikettapoistopainike ja vahvista valinta napauttamalla Poista appi. Kaikkia vakioappeja ei voi poistaa. Jos appia ei voi poistaa, sen kohdalla ei näy poistopainiketta.

4. Viimeistele poisto painamalla Digital Crownia.

Jos poistat apin iPhonesta, se poistetaan myös Apple Watchista. Jos haluat palauttaa Applen vakioapin tai jonkin muun apin, voit ladata sen iPhonen tai Apple Watchin App Storesta.

Apple Watchin appien hallinta iPhonella

1. Avaa Watch-appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.

2. Siirry Asennettu Apple Watchiin -osioon ja etsi appi, jonka haluat poistaa.

ios-17-iphone-15-pro-watch-my-watch-apps-installed-available
  3. Napauta appia ja laita sitten Näytä Apple Watchissa pois päältä.

Lue lisätietoja Apple-laitteiden apeista

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.