Appien lataaminen Apple Watchiin

Etsi Apple Watchissa appeja, joista pidät.

Appien hankkiminen

Käytä kellon pariksi liitettyä iPhonea tai kellon App Storea.

Appien hankkiminen Apple Watchin App Storesta

1. Avaa Koti-valikko painamalla Digital Crownia ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku ja etsi appeja Kirjoitus- tai Sanelu-toiminnon avulla tai tutustu esittelyssä oleviin appeihin ja valikoituihin appikokoelmiin vierittämällä alaspäin.

3. Napauttamalla appia voit esimerkiksi nähdä sen kuvauksen, arviot ja arvostelut, näyttökuvat sekä julkaisutiedot.

4. Napauta hintaa tai napauta Hanki.

Apple Watchin näyttö, jossa näkyy, miten appi ladataan
  5. Lataa ja asenna appi pyydettäessä kaksoisklikkaamalla Digital Crownin alla olevaa sivupainiketta.

Jos apissa on App Storessa hinnan sijaan Hae-painike, appi on maksuton. Sinua ei veloiteta maksuttoman apin lataamisesta. Jotkin maksuttomat apit tarjoavat apin sisäisiä ostoja ja tilauksia, joita voit ostaa. Tilaukset ja apin sisäiset ostot antavat sinulle pääsyn esimerkiksi muihin ominaisuuksiin ja sisältöön. Lue lisää apin sisäisistä ostoista ja tilauksista.

Appien hankkiminen Apple Watchin pariksi liitetyllä iPhonella

1. Avaa iPhonen Watch-appi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä.

3. Vieritä lisättävän apin kohdalle. Asennettavissa olevat apit ilmestyvät Käytettävissä olevat apit -osioon.

iPhonen näyttö, jossa näkyy Watch-appi
  4. Jos haluat lisätä apin kelloon, napauta Asenna.

Jos et löydä appia

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.