Apple Podcasts -tilausten hankinta ja hallinta

Jos ostat Apple Podcasts ‑tilauksia, voit tilata valikoitujen podcastien kanavan tai itsenäisen podcast-ohjelman. Voit myös yhdistää aiemmat Apple Musicin, Apple Newsin ja muiden suosikkiappien tilaukset, jotta voit käyttää niiden maksullista podcast-sisältöä.

Minkä tyyppisen tilauksen haluat?

Voit käyttää suosikkitekijöiden maksullista sisältöä Apple Podcastsista kahdella eri tavalla. Apple Podcasts ‑tilausten avulla voit tilata haluamiasi ohjelmia ja kanavia suoraan apista. Voit myös yhdistää suosikkiappien ja ‑palveluiden aiempia, ehdot täyttäviä tilauksia Apple Podcastsiin ja kuunnella maksullista sisältöä.*

Muista päivittää laitteet, joissa haluat käyttää Apple Podcastsia tai joita haluat käyttää tilauksen yhdistämiseen:

Apple Podcasts -tilausten hankinta

1. Avaa Apple Podcasts ‑appi iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

2. Etsi podcast tai kanava, jonka haluat tilata.

3. Napauta tai klikkaa tarjousta, niin voit hankkia tilauksen tai kokeilla sitä ilmaiseksi.

4. Osta tilaus tai aloita maksuton kokeilu toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Podcastin tekijästä riippuen voit valita Apple Podcasts ‑tilausten kuukausi- tai vuosisopimuksen.

Tilauksen tekemisen jälkeen voit kuunnella Apple Podcasts ‑tilauksia iPhonen, iPadin, Macin, Apple Watchin ja HomePodin Apple Podcasts -apilla. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit jakaa tilauksesi perheryhmäsi jäsenten kanssa.

Appitilauksen yhdistäminen

Voit yhdistää esimerkiksi Apple Musicin tilauksen, Apple Newsin tilauksen ja muiden App Storen appien tilauksia. Jos sinulla on appi asennettuna ja aktiivinen, ehdot täyttävä tilaus App Storen kautta, apit yhdistetään automaattisesti Apple Podcastsiin. Jos teet tilauksen verkon tai toisen palveluntarjoajan kautta:

1. Avaa Apple Podcasts ‑appi iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

2. Etsi podcast tai kanava, johon haluat yhdistää.

3. Napauta tai klikkaa Oletko jo tilaaja? ‑vaihtoehtoa.

4. Yhdistä tili näytön ohjeiden mukaisesti.

Voit käyttää sisältöä, kunhan sinulla on aktiivinen, ehdot täyttävä tilaus palveluntarjoajalta.

Apple Podcasts ‑tilausten hallinta ja tilausten yhdistäminen

Podcastin seuraamisen lopettaminen Apple Podcasts -apissa ei peruuta maksullista tilaustasi.

Voit hallita Apple Podcasts ‑tilauksiasi jollakin Apple-laitteistasi.

Jos et enää halua, että tilauksesi on yhdistetty, voit perua yhdistetyn Apple-tilauksen. Jos olet tehnyt tilauksen verkon tai toisen palveluntarjoajan kautta, ota yhteyttä kehittäjään.

* Apple Podcasts ei ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.