Lataa - macOS Sierra-päivitys 10.12.2

Järjestelmävaatimukset: macOS Sierra 10.12.1

Tiedoston koko: 1,94 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.2 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Päivityksen sisältö:

• Parantaa automaattisen lukituksen avauksen käyttöönottoa ja luotettavuutta.

• Sallii ohjauslevyn kiinalaisen käsikirjoituksen painikkeen lisäyksen TouchBarin ControlStripiin.

• Lisää tuen TouchBarin näyttökuvien ottamiselle Kaappari-ohjelmalla tai komento-vaihto-6-oikotiellä.

• Korjaa ongelman, jonka takia TouchBarin emoji-valitsin näkyi näytössä.

• Ratkaisee grafiikkaongelmat MacBookPro (loppuvuosi 2016) -tietokoneissa.

• Korjaa ongelman, jonka takia järjestelmän eheyden suojaus poistettiin käytöstä joissakin MacBookPro (loppuvuosi 2016) -tietokoneissa.

• Parantaa iCloud-työpöydän ja -dokumenttien ottamista käyttöön sekä poistamista käytöstä.

• Korjaa ongelman Optimoitu tallennustila -hälytysten toimittamisessa.

• Korjaa ääniongelmat, joita esiintyi käytettäessä Siriä ja FaceTimea Bluetooth-kuulokkeiden kanssa.

• Parantaa Kuvat-ohjelman vakautta kirjoja luotaessa ja tilatessa.

• Korjaa ongelman, jonka takia saapuvat Mail-viestit eivät näkyneet MicrosoftExchange -tiliä käytettäessä.

• Korjaa ongelman, joka esti Safarin laajennusten asennuksen, jos ne oli ladattu muualta kuin Safarin laajennusgalleriasta.

• Lisää tuen uusille Windows8- ja Windows7 -asennuksille BootCampin avulla tuetuissa Maceissa.

• Korjaa ongelman, joka esti joidenkin näyttötarkkuuksien käytön muiden valmistajien näytöissä.

• Lisää tuen useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa MicrosoftExchange -tilien hakemista yleisestä osoiteluettelosta Yhteystiedot-ohjelmassa.

• Parantaa Kalenteri-ohjelman luotettavuutta, kun kalentereita delegoidaan ja MicrosoftExchange-tapahtumia torkutetaan.

• Parantaa älykorttitodennuksen tukea kirjautumisikkunassa.

• Sallii järjestelmätilaa käyttämään määritettyjen 802.1X-asiakkaiden automaattisen liittymisen takaisin verkkoon, kun käyttäjät kirjautuvat ulos.

• Ratkaisee ongelman, joka esiintyi VPN-tietosisältöjen lähettämisessä MDM-asiakkaille määritysprofiilin kautta.

• Parantaa taustalla tapahtuvien ohjelmistopäivitysten ja Safarin internet-liitännäisten hallintaa määritysprofiilien kautta.

• Sallii ylläpitäjien poistaa käytöstä suojausominaisuuden, joka edellyttää vahvistusta ennen yhteyden muodostamista tiettyihin verkkotaltioihin.

• Korjaa Kalenteri-ohjelman ongelman, joka esti delegoitujen kalenterien näkymisen Kalenterin oikotievalikossa, kun tapahtumaa ctrl-klikattiin.

• Korjaa ongelman, joka esti System Image Utilityn levyn osioinnin toiminnan, kun järjestelmälevytiedostoa otettiin käyttöön verkon kautta.

• Korjaa Xsan5:n ongelman, jossa rolling failover saattoi estää Xsan-asiakkaita käyttämästä taltion tietoja.

• Estää mahdollisen kernel-paniikin, kun Finderissa etsitään DFS-nimitilaa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어