Jos sinua pyydetään klikkaamaan Yhdistä ennen palvelimeen uudelleenyhdistämistä

Järjestelmän turvallisuuden parantamiseksi macOS Sierra 10.12 tai uudempi pyytää vahvistusta ennen käyttäjätunnusta ja salasanaa vaativaan verkkotaltioon yhdistämistä.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille.

Käyttäjätunnusta ja salasanaa vaativaan palvelimeen yhteyttä muodostettaessa macOS Sierra 10.12 tai uudempi pyytää klikkaamaan Yhdistä, vaikka käyttäjätunnus ja salasana olisivat tallennettuna avainnippuun. Tämä auttaa estämään kirjautumistietojen lähettämisen sellaisiin palvelimiin, joihin ei haluta muodostaa yhteyttä.

Jos haluat poistaa tämän toiminnon käytöstä ja muodostaa yhteyden palvelimeen ilman lisävarmentamista, toimi seuraavasti:

1. Päivitä macOS Sierra 10.12.2:een tai uudempaan.
  2. Avaa Pääte-ohjelma Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.
  3. Syötä seuraava komento ja anna pyydettäessä ylläpitäjän nimi ja salasana:
sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.NetworkAuthorization AllowUnknownServers -bool YES

Jos haluat poistaa komennon käytöstä ja palata edelliseen, turvallisempaan tilaan (tätä suositellaan), syötä:

sudo defaults delete /Library/Preferences/com.apple.NetworkAuthorization AllowUnknownServers