Lataa - macOS High Sierra-päivitys 10.13.4

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.13.3

Tiedoston koko: 2,38 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.4 -päivitys parantaa Macin vakautta, suorituskykyä ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Lisää Yrityschat-keskustelujen tuen Viestit-ohjelmassa Yhdysvalloissa.

• Lisää tuen ulkoisille näytönohjaimille (eGPU:t).

• Korjaa grafiikan vioittumisongelmia, jotka vaikuttivat tiettyihin ohjelmiin iMac Prossa.

• Mahdollistaa siirtymisen oikeanpuoleisimpaan avoimeen välilehteen Safarissa komento-9-oikotiellä.

• Mahdollistaa Safari-kirjanmerkkien lajittelun nimen tai URL-osoitteen perusteella ctrl-klikkauksella ja Järjestämisperuste-valinnalla.

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää verkkolinkin esikatselun näkymisen Viestit-ohjelmassa.

• Yksityisyyden suojaamiseksi käyttäjätunnukset ja salasanat täytetään automaattisesti vasta sitten, kun ne on valittu verkkolomakkeen kentässä Safarissa.

• Näyttää varoituksia Safarin älykkäässä hakukentässä, kun käsittelyssä on salasana- tai luottokorttilomakkeitta salaamattomilla verkkosivuilla.

• Näyttää tietosuojakuvakkeita ja linkkejä, joiden avulla selitetään, miten tietojasi käytetään ja suojataan, kun Applen ominaisuudet pyytävät käyttää henkilökohtaisia tietojasi.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Ei enää poista käytöstä käyttäjän hyväksymän kernelin laajennuksen lataamista MDM-rekisteröidyissä laitteissa. Jos laitteissa on käytössä DEP-käynnistetty tai käyttäjän hyväksymä MDM-rekisteröinti, ylläpitäjät voivat käyttää kernelin laajennuskäytännön tietosisältöä.

• Parantaa Spotlight-hakutuloksia tiedostoille, jotka on tallennettu verkkosijainteihin.

• Arvioi asianmukaisesti ACL:t SMB-jakopisteissä.

• Lisää --eraseinstall-merkinnän startosinstall-komentoon macOS-asentaja-apissa kohteessa Contents/Resources/startosinstall. Tämän merkinnän avulla voit poistaa ja asentaa macOS:n levylle. Lisätietoja: suorita startosinstall yhdessä --usage-merkinnän kanssa.

• Päivittää System Image Utilityn sallimaan sellaisten NetInstall-levytiedostojen luomisen, jotka poistavat ja asentavat macOS:n nimettyyn kohdetaltioon.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어