Lataa - macOS macOS High Sierra 10.13.6 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.13

Tiedoston koko: 2,49 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.6 -päivitys tuo käyttöön AirPlay 2:n monihuoneäänen tuen iTunesille sekä parantaa Macin vakautta ja suojausta. Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

iTunes 12.8:n AirPlay 2:

• Hallitse kodin äänentoistojärjestelmää ja eri puolilla taloa olevia AirPlay 2 -kaiuttimia.

• Toista musiikkia kotonasi samanaikaisesti useilla AirPlay;2 -kaiuttimilla, jotka on synkronoitu keskenään.

Muita parannuksia ja korjauksia:

• Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää Kuvat-ohjelmaa tunnistamasta joidenkin kameroiden AVCHD-mediaa.

• Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää Mail-ohjelmaa siirtämästä viestiä Gmailista toiselle tilille.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어