iPhone 15 Pro Max – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• Säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää (säädettävä momenttiruuvimeisseli)

• JCIS-vaihtopää (kiinteä momenttiruuvimeisseli)

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää (säädettävä momenttiruuvimeisseli)

• momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (sinivihreä, 0,75 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota kaksi ristipääruuvia Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

3. Irrota trilobe-ruuvi maadoitusjousesta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun. Irrota sitten maadoitusjousi kotelosta ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

• Tärkeää: Jos maadoitusjousi on vääntynyt tai vaurioitunut, sinun on asennettava uusi maadoitusjousi.

4. Irrota superruuvi Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

5. Nosta Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

6. Poista Taptic Engine  ja akun tarralevy kotelosta.

Kokoaminen

1. Jos asennat vanhan Taptic Enginen  takaisin paikoilleen, älä irrota Taptic Engineen  kiinnitettyä akun tarralevyä. Jos asennat uuden Taptic Enginen , irrota akun tarralevy alkuperäisestä Taptic Enginestä  ja kiinnitä se uuteen Taptic Engineen.

2. Aseta Taptic Engine  ja akun tarralevy koteloon ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Paina Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää liittimeen.

4. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-09809) Taptic Engineen  sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Aseta maadoitusjousi koteloon. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-09964) Taptic Engineen vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä.

• Tärkeää: Jos maadoitusjousi on vääntynyt tai vaurioitunut, sinun on asennettava uusi maadoitusjousi.

6. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-09966) (1) Taptic Engineen  vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

7. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin (10–34 Ncm) vääntömomentiksi 14,5 Ncm. Kiinnitä sitten yksi uusi ristipääruuvi (923-10044) (2) Taptic Engineen  säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: