iPhone 15 Pro Max – alakaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• Säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää (säädettävä momenttiruuvimeisseli)

• JCIS-vaihtopää (kiinteä momenttiruuvimeisseli)

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Varoitus

Vältä koskettamasta alakaiuttimen maadoitusjousiin.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota alakaiuttimen neljä ristipääruuvia momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

3. Tartu alakaiuttimen yläosan oikeassa yläkulmassa olevaan ruuvinreikään ESD-suojatuilla pinseteillä. Kallista alakaiutinta hieman ylöspäin. Irrota sitten akun tarralevy alakaiuttimesta mustalla tikulla.

4. Nosta alakaiutin ulos kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Käännä korjausalustaa. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on kohdistettu väärin, tiiviste on löysä tai tiiviste puuttuu, kohdista se uudelleen tai vaihda se käyttämällä ESD-suojattuja pinsettejä.

2. Käännä korjausalustaa. Aseta alakaiuttimen portti kohdakkain kumitiivisteen kanssa. Kallista sitten alakaiutinta alas koteloon.

3. Aseta säädettävän (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 13 Ncm. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-10047) (1) alakaiuttimeen säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

4. Aseta säädettävän (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 11,5 Ncm. Kiinnitä seuraavat uudet ruuvit alakaiuttimeen säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

• Yksi ristipääruuvi (923-09810) (2)

• Yksi ristipääruuvi (923-10049) (4)

5. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-09800) (3) alakaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

•  Varoitus: Älä vahingoita kaiuttimen maadoitusjousia.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: