iPhone 15 Plus – päämikrofoni

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (sinivihreä, 0,75 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota yksi superruuvi (1) momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

3. Irrota yksi trilobe-ruuvi (2) momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

4. Irrota kaksi ristipääruuvia (3) momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

5. Nosta päämikrofonin joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

6. Poista päämikrofoni kotelosta.

• Tärkeää: Päämikrofoni on kiinnitetty paikoilleen vahvalla liimalla. Vedä päämikrofonia kotelon yläosaa kohti, kunnes mikrofoni irtoaa liimasta.

Kokoaminen

1. Poista kaikki liima kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Irrota suojakalvo päämikrofonin liimasta ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Aseta päämikrofoni koteloon.

4. Paina päämikrofonin yläosaa kevyesti kymmenen sekuntia, jotta se kiinnittyy varmasti koteloon.

5. Paina päämikrofonin joustavan kaapelin pää liittimeen.

6. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-09859) (1) sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä.

7. Kiinnitä kaksi uutta ristipääruuvia (923-09858) (2) (923-09860) (3) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

8. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-09819) (4) vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: