iPhone 15 Plus – alakaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Varoitus

Vältä koskettamasta alakaiuttimessa ja sen lähellä olevia maadoitusjousia.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota neljä ristipääruuvia (1) momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

3. Irrota yksi trilobe-ruuvi (2) momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

4. Nosta alakaiutin pois kotelosta.

•  Varoitus: Älä vahingoita alakaiuttimen maadoitusjousia.

Kokoaminen

1. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on väärässä kohdassa, aseta se paikoilleen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Kallista alakaiutin 45 asteen kulmaan ja aseta se koteloon.

3. Kiinnitä neljä uutta ristipääruuvia alakaiuttimeen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä:

• kaksi ristipääruuvia (923-09856) (1)

• kaksi ristipääruuvia (923-09857) (2).

4. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-09819) alakaiuttimeen (3) vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä). Varmista, että ruuvit ovat kohdakkain ruuvinreikien kanssa, painamalla alakaiutinta kevyesti.

•  Varoitus: Älä vahingoita alakaiuttimen maadoitusjousia.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: