Mac Studio (2023) – virtajohdon portti

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• Tähän toimintatapaan ei tarvita työkaluja.

Vaara

Ethernet-kortti ja yhdistetty I/O-kortti pitävät virtajohdon portin paikallaan. Älä nosta tietokonetta pystyyn kyljelleen näiden osien irrottamisen jälkeen. Virtajohdon portti voi pudota ja vahingoittaa emolevyä.

Irrottaminen

1. Nosta virtajohdon portti ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta virtajohdon portti koteloon.

2. Kiinnitä virtajohdon portti paikalleen koteloon asentamalla yhdistetty I/O-kortti ja Ethernet-kortti takaisin paikoilleen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: