Mac Studio (2023) – Ethernet-kortti

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• Ethernet-kaapeli

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (oranssi, 0,85 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP ‑puolikuuvaihtopää

• Torx Plus 4IP ‑vaihtopää

• Torx T6 70 mm ‑vaihtopää

Irrottaminen

1. Irrota kaksi 3IP-ruuvia (923-09162) Ethernet-kortin liittimen suojakotelosta 1 oranssilla momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑puolikuuvaihtopäällä.

2. Irrota Ethernet-kortin liittimen suojakotelo 1 ja säilytä se kokoamista varten.

3. Nosta Ethernet-kortin joustavan kaapelin pää irti emolevyn liittimestä mustalla tikulla.

4. Aseta tietokone pystyyn siten, että etuportit ovat ylöspäin.

5. Irrota kaksi 4IP-ruuvia (923-09167) Ethernet-kortin liittimen suojakotelosta 2 säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 4IP ‑vaihtopäällä.

6. Irrota Ethernet-kortin liittimen suojakotelo 2 ja säilytä se kokoamista varten.

7. Nosta Ethernet-kortin joustavan kaapelin pää irti Ethernet-kortista mustalla tikulla.

8. Irrota kaksi 6IP-ruuvia (923-08937) Ethernet-kortista ja virtajohdon portista säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T6 70 mm ‑vaihtopäällä.

9. Nosta Ethernet-kortti pois kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta Ethernet-kortti koteloon.

2. Kiinnitä kaksi 6IP-ruuvia (923-08937) osittain takaisin Ethernet-korttiin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T6 70 mm ‑vaihtopäällä.

• Huomautus: Ruuvit kulkevat Ethernet-kortin ja virtajohdon portin ruuvinreikien läpi ja kiinnittyvät kotelossa oleviin kierteisiin.

3. Paina Ethernet-kortin joustavan kaapelin pää Ethernet-kortin liittimeen.

4. Aseta Ethernet-kortin liittimen suojakotelo 2 liittimen päälle.

5. Kiinnitä kaksi 4IP-ruuvia (923-09167) osittain takaisin Ethernet-kortin liittimen suojakoteloon 2 säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 4IP ‑vaihtopäällä.

• Huomautus: Ruuvit kulkevat suojakotelon ja Ethernet-levyn läpi ja kiinnittyvät takaosan Thunderbolt 4 -porttien etäisyysruuveihin.

6. Käännä tietokonetta siten, että sen etuportit ovat sinua kohti.

7. Paina Ethernet-kortin joustavan kaapelin pää emolevyn liittimeen.

8. Aseta Ethernet-kortin liittimen suojakotelo 1 joustavan kaapelin pään päälle. Kiinnitä sitten suojakoteloon takaisin kaksi 3IP-ruuvia (923-09162) oranssilla momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä.

9. Aseta tietokone siten, että takaportit ovat sinuun päin.

10. Liitä Ethernet-kaapeli Ethernet-porttiin varmistaaksesi Ethernet-kortin kohdistuksen. Säädä Ethernet-kortin kohdistusta, kunnes kaapeli on helppo liittää ja irrottaa.

11. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 20,5 Ncm. Kiinnitä sitten kaksi 6IP-ruuvia (1) kokonaan takaisin Ethernet-korttiin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T6 70 mm ‑vaihtopäällä.

12. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 10 Ncm. Kiinnitä sitten kaksi 4IP-ruuvia (2) kokonaan takaisin Ethernet-kortin liittimen suojakoteloon 2 säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 4IP ‑vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: