Mac Studio (2023) – etupuolen USB‑C-portit

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (oranssi, 0,85 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP ‑puolikuuvaihtopää

• Torx Plus 5IP 50 mm ‑vaihtopää

• USB‑C-latauskaapeli

Irrottaminen

1. Aseta tietokone siten, että sen takaportit ovat sinua kohti.

2. Löysää etupuolen USB‑C-kiinnikkeen 5IP-ruuvi kokonaan säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä. Irrota kiinnike ja säilytä se kokoamista varten.

• Huomautus: 5IP-ruuvi ei ole irrotettavissa kokonaan irti, vaan se pysyy kiinni etupuolen USB‑C-kiinnikkeessä.

3. Irrota etupuolen USB‑C-porttien liittimen suojakotelosta kaksi 3IP-ruuvia (923-09162) oranssilla momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä.

4. Irrota etupuolen USB‑C-porttien liittimen suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

5. Nosta etupuolen USB‑C:n joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustan tikun tylpällä päällä.

6. Aseta tietokone pystyyn siten, että takaportit ovat ylöspäin.

7. Irrota kaksi 5IP-ruuvia (923-09150) etupuolen USB‑C-porteista säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä.

8. Nosta etupuolen USB‑C-portit ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta etupuolen USB‑C-portit kotelon aukkoihin.

2. Kiinnitä kaksi 5IP-ruuvia (923-09150) osittain takaisin etupuolen USB‑C-portteihin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä.

3. Käännä tietokonetta siten, että sen takapuoli on sinua kohti.

4. Paina etupuolen USB‑C:n joustavan kaapelin pää liittimeen.

5. Aseta etupuolen USB‑C-porttien liittimen suojakotelo etupuolen USB‑C:n joustavan kaapelin pään päälle. Kiinnitä suojakoteloon takaisin kaksi 3IP-ruuvia (923-09162) oranssilla momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä.

6. Kohdista etupuolen USB‑C-kiinnikkeen kaksi tappia etupuolen USB‑C-porttien kahteen reikään. Kiinnitä kiinnikkeen pysyvä 5IP-ruuvi osittain takaisin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä.

7. Aseta tietokone siten, että sen etuportit ovat sinua kohti.

8. Tarkista etupuolen USB‑C-porttien kohdistus liittämällä USB‑C-kaapelin molemmat päät etupuolen USB‑C-portteihin (1). Säädä USB‑C-porttien kohdistusta, kunnes USB‑C-latauskaapelin molemmat päät on helppo liittää ja irrottaa.

9. Aseta tietokone siten, että takaportit ovat sinuun päin.

10. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 17,5 Ncm. Kiinnitä sitten kaksi 5IP-ruuvia kokonaan takaisin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä.

11. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 34 Ncm. Kiinnitä sitten etupuolen USB‑C-kiinnikkeen pysyvä 5IP-ruuvi kokonaan takaisin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 5IP ‑vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: