Mac Pro (2023) ja Mac Pro (räkki, 2023), puhallin

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (0,3–1,2 Nm)

• nailontikku (musta tikku)

• Torx Plus 8IP 89 mm -vaihtopää

Irrottaminen

1. Liu’uta alemman SSD-moduulin kannen salpaa vasemmalle (1) ja vedä alemman SSD-moduulin kantta itseäsi kohti (2), jotta se irtoaisi tietokoneesta. Säästä alemman SSD-moduulin kansi kokoamista varten.

2. Vapauta puhallinkanavan vasen puoli puristamalla puhallinkanavan ylä- ja alaosaa.

3. Vapauta puhallinkanavan oikealla puolella olevat kaksi kiinnikettä painamalla kahta kuvassa näkyvää kohtaa.

4. Irrota puhallinkanava tietokoneesta.

5. Käännä tietokonetta 180 astetta niin, että emolevy osoittaa sinua kohti. Avaa emolevyn kolme 8IP-ruuvia kokonaan 0,3–1,2 Nm:n säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

• Huomautus: Ruuvit näkyvät emolevyn aukkojen läpi ja pysyvät paikoillaan, vaikka ne ovat avattu kokonaan.

6. Vedä emolevyn jäykistettä vasemmalle, jotta saat tilaa puhaltimelle (1). Käännä sitten puhallin osoittamaan poispäin tietokoneesta kuvan mukaisesti (2).

• Huomautus: Jos puhallin ei liiku vapaasti, toista vaihe 5. Irrota puhallin.

Kokoaminen

1. Tarkista, onko puhaltimen kosketusjousissa vaurioita.

• Tärkeää: Jos puhaltimen kosketusjousissa on vaurioita, emolevy on vaihdettava.

2. Varmista, että soikea holkki ei ole puristuksissa tai työntynyt ulos. Jos holkki on puristuksissa tai työntynyt ulos, aseta se paikalleen mustan tikun avulla.

3. Aseta puhaltimen kiinnityssokka emolevyn soikeaan holkkiin ja kohdista puhallin tietokonetta kohti.

4. Vedä emolevyn jäykistettä vasemmalle (1) ja paina sitten puhallinta emolevyä vasten (2).

5. Pidä puhallinta emolevyn alaosaa ja sivua vasten. Kiinnitä emolevyn toisella puolella oleva 8IP-ruuvi osittain takaisin 0,3–1,2 Nm:n säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

6. Pidä puhallinta edelleen emolevyn alaosaa ja sivua vasten. Kiristä toiset kaksi 8IP-ruuvia osittain takaisin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

7. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 0,5 Nm. Kiinnitä kolme 8IP-ruuvia kokonaan takaisin emolevyyn säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

8. Aseta puhallinkanavan vasemmalla puolella olevat kaksi kiinnikettä emolevyn aukkoihin.

9. Työnnä puhallinkanavan vasemmalla puolella oleva koukku emolevyn aukkoon puristamalla puhallinkanavan ylä- ja alaosaa.

10. Liu’uta alemman SSD-moduulin kannen salpaa vasemmalle (1). Aseta alemman SSD-moduulin kansi aukon päälle. Paina sitten alemman SSD-moduulin kannen vasenta reunaa ja lukitse se paikalleen (2).

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: