iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa tuetut pistekirjoitusnäytöt

Voit käyttää VoiceOveria ja Bluetooth-pistekirjoitusnäyttöä lukemiseen ja navigointiin iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi.

Alla on luettelo tuetuista pistekirjoitusnäytöistä, joita voit käyttää iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi kanssa. Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio. Napsauta sitten laitteen linkkiä nähdäksesi VoiceOverin laitekohtaiset komennot.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Optelec

Papenmeier

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.