MacBook Pro (14-tuumainen, 2023) – USB-C-levyt

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• Torx T5 -vaihtopää

• USB-C-latausjohto

Irrottaminen

Huomautus: Näiden ohjeiden kuvissa näytetään vain yhden USB-C-levyn irrottaminen ja kokoaminen. Työvaiheet ovat kuitenkin samat kaikille kolmelle USB-C-levylle.

1. Irrota USB-C-levystä kaksi T5-ruuvia (923-06938) säädettävällä (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

2. Nosta sitten USB-C-levy pois kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta USB-C-levy kotelon yläosaan ESD-turvallisilla pinseteillä.

2. Kiinnitä kaksi T5-ruuvia (923-06938) osittain takaisin säädettävällä (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

3. Liitä USB-C-latauskaapelin toinen pää porttiin USB-C-levyn kohdistuksen varmistamiseksi. Säädä USB-C-levyn kohdistusta, kunnes kaapelin pää on helppo liittää ja irrottaa.

•  Vaara: Varmista, että USB-C-latausjohto ei ole kytkettynä virtalähteeseen.

4. Pidä Torx T5 -vaihtopää kiinni säädettävässä (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselissä. Aseta vääntömomentiksi 11,5 Ncm.

5. Asenna kaksi T5-ruuvia kokonaan paikoilleen säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä siten, että latausjohto on edelleen portissa.

6. Irrota USB-C-latauskaapeli portista.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: