AirTagin nollaaminen

Lue lisätietoa siitä, milloin AirTag tulee nollata, sekä ohjeet tähän.

AirTagin voi yhdistää yhteen Apple ID:hen. Jos haluat käyttää jonkun muun jo käyttämää AirTagia, sinun täytyy ensin poistaa AirTag hänen Apple ID:stään. Jos aiempi käyttäjä poisti AirTagin omasta Apple ID:stään, mutta hän oli AirTagin Bluetooth-kantaman ulkopuolella, sinun täytyy nollata AirTag, ennen kuin voit käyttää sitä omilla laitteillasi.

Voit nollata AirTagin seuraavasti:

1. Paina AirTagin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettua paristokotelon kantta ja käännä sitä vastapäivään, kunnes kansi ei enää liiku.

2. Irrota kansi ja paristo.*

3. Aseta paristo takaisin paikoilleen.

4. Paina paristoa alaspäin, kunnes kuulet merkkiäänen. Tämä merkkiääni tarkoittaa, että paristo on kytketty.

5. Kun merkkiääni lakkaa, toista prosessi neljä kertaa (irrota ja aseta paristo paikoilleen ja paina sitten paristoa alaspäin, kunnes kuulet merkkiäänen). Sinun tulisi kuulla merkkiääni aina, kun painat paristoa, eli yhteensä viisi kertaa. Viides ääni eroaa neljästä edellisestä. AirTag on tällöin valmis laiteparin muodostamiseen.

6. Aseta kansi paikoilleen siten, että kolme kielekettä kiinnittyvät AirTagin koloihin.

7. Paina kansi alas.

8. Käännä kantta myötäpäivään, kunnes se ei enää liiku.

* Varoitus: AirTag, paristokotelon kansi ja paristo voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran tai muita vammoja pienille lapsille. Säilytä niitä pienten lasten ulottumattomissa.