Jos Etsi iPhoneni- tai Etsi iPadini -toiminto ei ole päällä kadonneessa laitteessa

Jos kadonnut laitteesi ei näy Missä on…? -apissa tai iCloud.com/find-sivustossa, et ole ottanut Missä on…? -appia käyttöön. Applella ei ole muuta palvelua, jonka avulla voit löytää laitteesi, seurata sitä tai etsiä sen. Voit kuitenkin suojata tietosi ryhtymällä tiettyihin toimenpiteisiin.

Vaihda Apple ID:si salasana

Jos käytät useampaa kuin yhtä Apple ID:tä, sinun on vaihdettava jokaisen Apple ID:si salasana.

Vaihda Apple ID:si salasana.

Vaihda muiden tilien salasanat

Vaihda muiden laitteessasi käytössä olevien internet-tilien, kuten sähköpostitilien, Facebookin ja Twitterin, salasanat.

Ilmoita kadonneesta laitteesta paikallisille viranomaisille

Viranomaiset saattavat kysyä laitteen sarjanumeroa.

Etsi sarjanumero.

Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi

Jos kadonnut laite on mobiilipalvelulla varustettu iPhone tai iPad, ilmoita kadonneesta laitteesta matkapuhelinoperaattorillesi. Pyydä operaattoriasi poistamaan tilisi käytöstä puhelujen, tekstiviestien ja datankäytön estämiseksi. Jos matkapuhelinoperaattorisi takuu kattaa tuotteesi, tee korvaushakemus.

Poista kadonnut laite luotettujen laitteiden luettelosta

Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja poista kadonnut laite luotettujen laitteiden luettelosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.