Jos et pysty lisäämään iCloud Mailia, iCloud-yhteystietoja tai iCloud-kalentereita Outlookiin

Kokeile näitä toimenpiteitä, jos tarvitset apua iCloud Mailin, iCloud-yhteystietojen tai iCloud-kalenterien käyttöön Outlookissa. Voit myös aina tarkastella iCloud Mailia, iCloud-yhteystietoja ja iCloud-kalentereita millä tahansa laitteella iCloud.comissa.

Ensimmäiseksi tarkistettavat asiat

1. Varmista, että Windows-tietokoneesi täyttää iCloudin järjestelmävaatimukset ja että se on yhteydessä internetiin.

2. Lataa Cloudin Windows-versio Jos sinulla on useita Apple ID:itä, joita käytät iCloudissa, varmista, että olet kirjautunut iCloudin Windows-versioon samalla tilillä kuin mitä käytät muissa laitteissa.

3. Tarkista Järjestelmän tila ‑sivulta, ettei iCloud Mailin, iCloud-yhteystietojen tai iCloud-kalentereiden toimintaan vaikuttavia tunnettuja ongelmia ole.

4. Varmista, että tietokoneen päivämäärä- ja aika-asetukset ovat oikein.

5. Tee iCloudiin tallennetuista tiedoista kopiot.

Näetkö kahdentuneita kalentereita tai kahdentuneita yhteystietoja? Lue, miten voit poistaa kahdentuneet kalenterit tai poistaa kahdentuneet yhteystiedot.

Jos haluat ottaa iCloud Mailin Outlookissa käyttöön tai jos et käytä iCloudin Windows-versiota, ota kaksiosainen todennus käyttöön ja kirjaudu Outlookiin Apple ID -käyttäjätunnuksellasi ja appikohtaisella salasanalla.

Outlook

Lue, mitä tehdä, jos et näe viimeaikaisia muutoksia tai jos iCloudin Windows-versio ei tue käyttämääsi Outlookin versiota.

Jos et näe Outlookissa äskettäin tehtyjä muutoksia

Jos olet äskettäin tehnyt muutoksia Outlookissa, eivätkä ne päivity muihin laitteisiisi (tai päinvastoin), valitse Outlookissa Päivitä.

Jos Outlookin asennettua versiota ei tueta

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan iCloud ei tue Outlookin asennettua versiota, poista Office-versio, jonka hankit Windows Storesta.

Asenna sitten Office 365 näiden ohjeiden mukaisesti.

iCloud Mail

Jos tarvitset apua iCloud Mail -tilin käyttöönotossa ja viestien lähettämisessä iCloud Mail -tililtä, kokeile näitä toimenpiteitä.

Jos sähköpostiviestit pysyvät Lähtevät-kansiossa

1. Poista viesti tai siirrä se Lähtevät-kansiosta Luonnokset-kansioon.

2. Avaa viesti Luonnokset- tai Poistetut kohteet -kansiosta ja valitse sitten Lähetä uudelleen.

Jos sähköpostin lähettäminen tai vastaanottaminen ei onnistu

1. Varmista, että voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia iCloud.comissa ja iPhonessa.

2. Sulje Outlook.

3. Kirjaudu ulos iCloudin Windows-versiosta ja sitten takaisin sisään.

4. Käynnistä Outlook uudelleen.

Jos sähköpostin lähettäminen tai vastaanottaminen ei edelleenkään onnistu:

iCloud Mailin käyttäminen oletustilinä sähköpostin lähettämiseen

Voit muuttaa Outlook-asetuksia siten, että sähköpostiviestit lähetetään automaattisesti iCloud Mail -tililtäsi. Jos haluat tehdä iCloud Mailista oletustilin, noudata seuraavia ohjeita Outlook 2010:ssä tai uudemmassa:

1. Valitse Tiedosto > Tilin asetukset.

2. Valitse Tiedot-välilehdellä Tilin asetukset.

3. Valitse iCloud Mail -tilisi luettelosta ja valitse sitten Aseta oletukseksi. Jos Aseta oletukseksi -painiketta ei voi valita, iCloud Mail -tilisi on jo oletustili.

iCloud-yhteystiedot ja iCloud-kalenterit

Jos tarvitset ohjeita iCloud-yhteystietojen ja iCloud-kalenterien käyttöön iCloudin Windows-version kanssa, kokeile näitä toimenpiteitä.

iCloud-yhteystietojen ja iCloud-kalenterien laittaminen pois päältä ja takaisin päälle

1. Sulje Outlook.

2. Avaa iCloudin Windows-versio.

3. Poista valinta Yhteystiedot ja kalenterit -valintaneliöstä ja valitse Käytä.

4. Odota muutama sekunti. Valitse Yhteystiedot ja kalenterit ja valitse Käytä.

5. Avaa Outlook.

Varmista, että iCloudin Outlook-apuohjelma on käytössä

iCloudin Outlook-apuohjelma siirtää sisältöä iCloudin ja Outlookin välillä. Tarkista apuohjelma ja ota se käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita Outlook 2010:ssä tai uudemmassa:

1. Valitse Tiedosto-valikko.

2. Valitse vasemmasta paneelista Asetukset.

3. Valitse Outlookin Asetukset-ikkunan vasemmanpuoleisesta paneelista Apuohjelmat.

4. Tarkastele apuohjelmaluetteloa Aktiiviset sovellusapuohjelmat -osiossa. Jos iCloud-apuohjelma on merkitty ei-aktiiviseksi tai käytöstä poistetuksi apuohjelmaksi, varmista, että Com-apuohjelmat on valittuna ikkunan alaosassa olevassa avattavassa valikossa, joka löytyy Hallitse-kohdan vierestä. Valitse sitten Siirry.

5. Valitse iCloudin Outlook-apuohjelman valintaneliö ja valitse sitten OK.

6. Käynnistä Outlook uudelleen.

Varmista, että iCloud ei ole oletustilinä Datatiedostot-kohdassa

Kun iCloud on asetettu oletustiliksi Datatiedostot-kohdassa, tiedot eivät synkronoidu laitteidesi välillä.

1. Valitse Tiedosto > Tiedot > Tilin asetukset > Datatiedostot.

2. Jos iCloud on merkitty oletustiliksi Kommentit-sarakkeessa, valitse toinen tili.

3. Valitse Aseta oletukseksi.

Kun olet kokeillut näitä ohjeita, käynnistä tietokone uudelleen.

Outlookissa eri tavalla toimivat iCloudin ominaisuudet

Jotkin iCloudin ominaisuudet toimivat Outlookissa eri tavalla kuin Applen laitteissa. Seuraavassa on vinkkejä Outlookin käyttöön iCloudin Windows-version kanssa.

Mail ja Muistiinpanot

• VIP-lähettäjien kansiot eivät ole käytettävissä Outlookissa.

• Outlookissa luodut sähköpostisäännöt eivät ole käytettävissä muiden laitteidesi sähköpostiapeissa tai iCloud.comissa.

• Allekirjoitukset tallentuvat paikallisesti laitteeseesi. Outlookissa luomasi allekirjoitukset eivät näy muissa laitteissasi.

Muistiinpanot ei ole erillinen appi. Muistiinpanosi tallentuvat sähköpostikansioon.

• Muilla laitteilla luomasi muistiinpanot ovat tässä kansiossa.

• Tähän kansioon Outlookissa lisäämäsi muistiinpanot eivät näy muissa laitteissasi. Ne kuitenkin näkyvät muissa tietokoneissa, kun käytät Outlookia ja iCloudin Windows-versiota ja olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä.

• Voit poistaa muistiinpanoja tästä kansiosta, ja ne poistetaan myös muista laitteistasi.

Yhteystiedot

• Outlook tuo ainoastaan vCard-ryhmän ensimmäisen yhteystiedon.

• Jos haluat lisätä vCard-ryhmän Outlookiin, tuo ryhmä suoraan iCloud.comiin tai macOS:n yhteystietoihin. Koko ryhmä niputetaan ja lisätään yksitellen yhteystietoihin.

Kalenterit

• Kun lisäät kalenterin liitteitä Outlookin kalenteritapahtumaan, ne eivät näy iOS:n tai macOS:n kalenterissa (tai toisin päin).

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.