Jos iCloud-kalenterissa on kahdentuneita tapahtumia

Noudata näitä ohjeita, jos iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Windows-tietokoneessa näkyy kahdentuneita kalentereita tai tapahtumia iCloud-kalenterin käyttöönoton jälkeen.

Kalentereiden tilauksen peruuttaminen iPhonessa

Lue, mitä tehdä, jos saat ei-toivottuja kalenterikutsuja tai tapahtumailmoituksia iPhonessa.

iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Macin kalentereiden kätkeminen ja tuominen näkyviin

Voit kätkeä Kalenteri-apin kalenterit ja tuoda ne näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa seuraavasti:

1. Napauta Kalenterit.

2. Tuo kalenterin tapahtumat näkyviin tai kätke ne valitsemalla kalenterin valintaneliö Kalenteri-luettelossa tai poistamalla sen valinta.

Voit kätkeä Kalenteri-apin kalenterit ja tuoda ne näkyviin Macissa seuraavasti:

1. Valitse Näytä > Näytä kalenteriluettelo.

2. Tuo kalenterin tapahtumat näkyviin tai kätke ne valitsemalla kalenterin valintaneliö Kalenteri-luettelossa tai poistamalla sen valinta. Jos haluat tuoda tapahtumat näkyviin tai kätkeä ne kaikista kalentereista, paina komentonäppäintä, kun valitset kalenterin valintaneliön tai poistat sen valinnan.

Juhlat- ja Syntymäpäivät-kalenterien kätkeminen ja tuominen näkyviin

Voit kätkeä Kalenteri-apin Juhlat- ja Syntymäpäivät-kalenterit ja tuoda ne näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa seuraavasti:

1. Napauta Juhlat ja Syntymäpäivät, jos haluat sisällyttää Yhteystietojen kansalliset juhlapäivät ja syntymäpäivät tapahtumiisi.

2. Valitse Näytä juhlapäiväkalenteri tai Näytä syntymäpäiväkalenteri tai poista sen valinta.

Voit kätkeä Kalenteri-apin Juhlat- ja Syntymäpäivät-kalenterit ja tuoda ne näkyviin Macissa seuraavasti:

1. Valitse Kalenteri > Asetukset ja klikkaa sitten Yleiset.

2. Valitse Näytä syntymäpäiväkalenteri tai poista sen valinta.

Jos näet iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa yhteyshenkilöllä useita syntymäpäivätapahtumia, tarkista, onko kyseisellä henkilöllä useita yhteystietokortteja. Avaa Yhteystiedot-appi, napauta näytön ylälaidassa olevaa hakukenttää ja anna sitten yhteyshenkilön nimi. Jos näet samalla yhteyshenkilöllä useita tuloksia, napauta yhteyshenkilöä ja napauta sitten Muokkaa, niin voit hallita yhteystietoja sekä poistaa tai yhdistää ne.

Paikallisten kalentereiden poistaminen Macista tai Windows-tietokoneesta

Voit poistaa paikalliset kalenterit Macista seuraavasti:

1. Ota kopio iCloud-kalenteritiedoistasi.

2. Klikkaa Omassa Macissa -osiossa sitä kalenteria, jonka haluat poistaa.

3. Voit poistaa kalenterin kahdella tavalla:

• Valitse Muokkaa > Poista.

• Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Poista.

Voit poistaa paikalliset kalenterit Windows-tietokoneesta seuraavasti:

1. Ota kopio iCloud-kalenteritiedoistasi.

2. Siirry Windows-tietokoneen Omat kalenterit -osioon, klikkaa poistettavaa kalenteria hiiren oikealla painikkeella ja valitse Poista kalenteri. Outlook ei salli oletuskalenterin poistamista, mutta muiden kalenterien poistamisen pitäisi olla mahdollista, mikäli sinulla on oikeudet siihen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.