Roskapostikalenterien ja -tapahtumien poistaminen iPhonesta

Jos saat ei-toivottuja kalenterikutsuja tai tapahtumailmoituksia, olet saattanut tilata vahingossa roskapostikalenterin. Voit poistaa tapahtumat poistamalla kalenteritilauksen.

Kalenterin roskapostin poistaminen iPhonesta iOS 14.6:ssa tai uudemmissa

1. Avaa Kalenterit-appi.

2. Napauta ei-toivottua Kalenteri-apin tapahtumaa.

3. Napauta näytön alalaidassa Peru tämän kalenterin tilaus.

4. Vahvista napauttamalla Peru tilaus.

Kalenterin roskapostin poistaminen iPhonesta iOS:n aiemmissa versioissa

1. Avaa Kalenteri-appi.

2. Napauta näytön alalaidassa Kalenterit.

3. Etsi kalenteri, jota et tunnista. Napauta kyseisen kalenterin kohdalla Lisätietoja-painikettaNo alt supplied for Image, vieritä alas ja napauta Poista kalenteri.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, poista kalenterin tilaus Asetuksista:

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta Kalenteri > Tilit. Jos käytät iOS 13:a, napauta sen sijaan Salasanat ja tilit > Tilit.

3. Napauta Tilatut kalenterit.

4. Etsi kalenteri, jota et tunnista. Napauta sitä ja napauta sitten Poista tili.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.