Hätäpuhelun soittaminen lukitusta iPhonesta

Voit soittaa hätäpuhelun ja tarkistaa SOS-tiedot, vaikka iPhone olisi lukittu. SOS-tietojen avulla ensiapuhenkilöstö voi käyttää kriittisiä terveystietoja.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Siirry lukitulle näytölle ja napauta Hätätilanne.

2. Soita puhelu.

ios-16-iphone-13-pro-lock-screen-place-emergency-call

SOS-tietojen tarkistaminen

Jos joku tarvitsee apua eikä reagoi, voit tarkistaa SOS-tiedot tämän iPhonesta. SOS-tiedot sisältävät henkilötietoja, joista saattaa olla hyötyä hätätilanteessa; esimerkiksi tietoja allergioista, sairauksista ja yhteyshenkilöistä. SOS-tiedot voidaan jakaa ensihoitajille automaattisesti hätäpuhelun aikana.* Lue lisätietoja SOS-tietojen ottamisesta käyttöön Terveys-apissa.

Jos iPhone on lukittu, siirry lukitusnäyttöön ja napauta Hätätilanne > SOS-tiedot. Jos iPhonea ei ole lukittu, avaa Terveys-appi ja napauta sitten SOS-tiedot-välilehteä.

*Saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Tutustu muihin hätätilanteessa käytettäviin ominaisuuksiin

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.