Jos FaceTime ei toimi Macissa

Lue, mitä voit tehdä, jos et voi käyttää kameraa tai mikrofonia, jos yhteys katkeaa tai jos et voi kirjautua sisään.

Jos kamera tai mikrofoni ei toimi

• Lopeta FaceTime ja avaa FaceTime uudelleen.

• Käynnistä Mac uudelleen.

• Varmista, että FaceTime ei ole auki, ja kokeile sitten, toimiiko kamera jossakin toisessa apissa, kuten Photo Boothissa. Jos kamera ei toimi toisessa apissa, tiedät, että ongelma ei ole FaceTimessa.

• Jos Maciin on liitetty useita kameroita tai mikrofoneja, tarkista FaceTimen valikkorivillä oleva Video-valikko ja varmista, että olet valinnut oikean kameran ja mikrofonin.

• Jos ongelma liittyy tietokoneen sisäiseen kameraan, voit lukea lisätietoja sisäisen kameran ongelmien ratkaisemisesta.

• Jos ongelma koskee iPhonen käyttämistä verkkokamerana, lue Jatkuvuuskamera: iPhonen käyttäminen Macin verkkokamerana.

Jos tarvitset apua yhteyden tai puheluiden laadun kanssa

Ongelmat FaceTime-puhelussa voivat johtua hitaasta tai ruuhkaisesta Wi-Fi-verkosta. Jos saat yhteyttä koskevia hälytyksiä, jos äänen tai kuvan laatu on heikko tai jos videoruudun päällä on huutomerkkiNo alt supplied for Image:

• Varmista, että sinulla ja vastaanottajallasi on nopea Wi-Fi- tai mobiiliyhteys. Wi-Fi-verkon kautta soitettavat FaceTime-puhelut vaativat laajakaistayhteyden.

• Tarkista tekijät, jotka saattavat hidastaa verkkoyhteyttäsi, kuten toisella samaa yhteyttä käyttävällä käyttäjällä meneillään oleva suoratoisto.

• Jos sinulla kysyttävää internet-yhteytesi nopeudesta, ota yhteys internet-palveluntarjoajaasi.

Jos et pysty kirjautumaan FaceTimeen

Jos et pysty kirjautumaan iMessage-tilillesi tai FaceTimeen Macissa

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.