Virhe -5000, -69, 13010 tai 13014 synkronoitaessa musiikkia Macista

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos et pysty synkronoimaan Macin iTunesissa tai Finderissa olevaa musiikkia iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Ohjelmiston päivittäminen

Varmista, että Mac on päivitetty macOS:n uusimpaan versioon ja iPhone, iPad tai iPod touch on päivitetty iOS:n tai iPadOS:n uusimpaan versioon. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio. Yritä sitten synkronoida uudelleen.

Musiikkikirjastossa olevien mediatiedostojen yhdistäminen

Musiikkikirjastossa olevat mediatiedostot on mahdollisesti tallennettu useisiin sijainteihin. Kokoa tiedostot yhteen, jotta voit varmistaa, että sisällöt on tallennettu yhteen paikkaan. Yritä sen jälkeen synkronoida uudelleen.

Tiedostojen yhdistäminen saattaa korjata käyttöoikeusongelmat ja yksinkertaistaa synkronointiprosessia.

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistoihin liittyvien ongelmien selvittäminen

Jotkin muiden valmistajien ohjelmistot, kuten tietoturvaohjelmistot, voivat häiritä tietokoneen ja laitteen välistä synkronointiprosessia. Muuta tietoturvaohjelmiston asetuksia ja yritä sitten synkronoida uudelleen.

Jos virhe ilmenee edelleen

Joissakin tapauksissa ongelma voi liittyä tiettyihin kappaleisiin, jotka yrität synkronoida. Tunnista kappaleet seuraavasti:

• Tarkista, sisältääkö virheilmoitus ongelman aiheuttaneiden kappaleiden nimet.

• Synkronoi vain muutama kappale kerrallaan ja lisää kappaleita, kunnes ongelma ilmenee uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia iTunes Storesta ostettujen kappaleiden kanssa, voit poistaa ja ladata apit ja musiikin uudelleen. Voit myös ladata apit ja musiikin suoraan iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Ongelma voi liittyä CD-levyltä kopioituihin tai muualta kuin iTunes Storesta ostettuihin kappaleisiin. Poista tässä tapauksessa kappaleet ja tuo ne alkuperäisestä lähteestä uudelleen.

Lisäohjeet

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.