Jos Boot Camp -apuri ilmoittaa, että USB-asemaa ei voitu luoda tai sillä ei ole tarpeeksi tilaa

Sinun täytyy ehkä päivittää macOS tai käyttää uudempaa Windows 10 -versiota.

Tietyissä olosuhteissa Boot Camp -apuri saattaa ilmoittaa, että käynnistettävää USB-asemaa ei voitu luoda tai että levyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Varmista, että käytät ulkoista USB-muistitikkua, jonka tallennuskapasiteetti on vähintään 16 Gt.

2. Asenna uusimmat macOS-päivitykset.

3. Lataa uusin Windows 10 -versio Microsoftin verkkosivustosta, asenna se sitten Boot Camp -apurin avulla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.