Radeon Pro W6600X MPX -moduulin käyttäminen Mac Pron (2019) kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan eri näyttökokoonpanoista, joita voit käyttää Radeon Pro W6600X MPX -moduulin kanssa Mac Prossa (2019).

Radeon Pro W6600X MPX -moduuli sisältää AMD Radeon Pro W6600X -näytönohjaimen (GPU), jossa on 8 Gt GDDR6-muistia, ja kaksi HDMI-porttia. Kun käytät Radeon Pro W6600X -moduulia Mac Pron kanssa, voit käyttää myös Mac Pron päällä* ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja lisänäyttöjen liittämiseen.

Jos käytössä on Boot Camp ja olet asentanut kolmannen osapuolen AMD-näytönohjaimen, sinun on ehkä käytettävä joitakin muita AMD-ohjaimia Windowsissa.

Yhdistä näyttöjä Radeon Pro W6600X:n avulla

Voit yhdistää jopa 5 näyttöä Macin Thunderbolt-porttien ja MPX-moduulin HDMI-porttien avulla.

Jos yhdistät yhden näytön HDMI-porttiin

Jos yhdistät yhden 4K-näytön, jonka tarkkuus on 3840 x 2160 ja virkistystaajuus 60 Hz, MPX-moduulin vasempaan HDMI-porttiin, voit yhdistää jopa neljä lisänäyttöä seuraavien kokoonpanojen mukaisesti:

• Kaksi Pro Display XDR:ää, joiden tarkkuus on 6016 x 3384 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettyinä Macin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö Macin päällä* olevaan Thunderbolt 3 -porttiin ja toinen näyttö Macin takana (Applen liitäntälevy) olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

• Kaksi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5120 x 2880 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettyinä Macin Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi näyttö Macin päällä* olevaan Thunderbolt 3 -porttiin ja toinen näyttö Macin takana (Applen liitäntälevy) olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

• Neljä 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3840 x 2160 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettyinä Thunderbolt 3 -portteihin.

Jos yhdistät kaksi näyttöä HDMI-portteihin

Jos yhdistät kaksi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3840 x 2160 ja virkistystaajuus 60 Hz, MPX-moduulin HDMI-portteihin, voit yhdistää jopa kaksi lisänäyttöä seuraavien kokoonpanojen mukaisesti:

• Yksi Pro Display XDR, jonka tarkkuus on 6016 x 3384 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettynä Macin Thunderbolt 3 -porttiin. Yhdistä näyttö mihin tahansa Macin Thunderbolt 3 -porttiin.

• Yksi 5K-näyttö, jonka tarkkuus on 5120 x 2880 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettynä Thunderbolt 3 -porttiin. Yhdistä näyttö mihin tahansa Macin Thunderbolt 3 -porttiin.

• Kaksi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3840 x 2160 ja virkistystaajuus 60 Hz, liitettyinä Thunderbolt 3 -portteihin. Liitä yksi 4K-näyttö Macin päällä* olevaan Thunderbolt 3 -porttiin ja toinen 4K-näyttö Macin takana (Applen liitäntälevy) olevaan Thunderbolt 3 -porttiin.

Lisätietoja

* Telineeseen kiinnitettävissä malleissa on kaksi Thunderbolt 3 -porttia Mac Pron etuosassa.