AMD:n näytönohjainten käyttäminen Microsoft Windowsin kanssa Mac Prossa (2019)

AMD:n näytönohjaimet eivät ehkä toimi Microsoft Windowsissa, kun Applen MPX-moduuli ja sen ajurit on myös asennettu.

Jos asennat AMD:n valmiina myytävän näytönohjaimen Mac Prohon (2019), saatat kohdata jonkin seuraavista ongelmista, kun käytät Boot Campia Microsoft Windowsin suorittamiseen:

• Videokuvaa ei näy millään näytöllä, joka on liitetty asentamaasi AMD-näytönohjaimeen.

• Videokuvaa ei näy millään näytöllä, joka on liitetty Macin Thunderbolt 3 -porttiin.

Jos haluat käyttää muun valmistajan AMD-näytönohjainta Windowsin kanssa, poista Applen MPX-moduuli sekä sen ajurit ja asenna sen jälkeen AMD-kortti sekä sen ajurit toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Käytä tarvittaessa videokuvaan HDMI-porttia

Jos olet jo asentanut AMD-näytönohjaimen, mutta liitetyissä näytöissä ei nyt ole videokuvaa, voit AMD-kortin poistamisen sijaan käyttää videokuvaan HDMI-porttia:

1. Paina Macin virtapainiketta enintään 10 sekuntia, kunnes Mac sammuu.

2. Irrota kaikki näytöt Macista ja kytke sitten näyttö MPX-moduulin HDMI-porttiin.

3. Käynnistä Macisi taas Windowsiin. Näytöllä pitäisi nyt olla videokuva.

4. Jos haluat käyttää videokuvaan AMD:n näytönohjainta, noudata Microsoft Windowsissa seuraavia ohjeita.

Poista MPX-moduuli ja sen ajurit

1. Napsauta Ohjauspaneelin Ohjelmat-painiketta ja valitse sitten Ohjelmat ja toiminnot.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AMD Radeon Software -ohjelmaa ja valitse sitten Muuta.

3. Napsauta Clean Uninstall (Puhdas asennuksen poisto) ja poista muut ajurit noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

4. Sammuta Mac ja poista sitten MPX-moduuli.

MPX-moduulin ja sen ajureiden poistamisen vuoksi Macin päällä ja takana olevia Thunderbolt 3 -portteja ei enää voi käyttää videokuvaa varten.

Asenna AMD-näytönohjain ja sen ajurit

1. Asenna AMD-kortti, jos sitä ei ole vielä asennettu.

2. Kytke näyttö AMD-korttiin.

3. Käynnistä Mac Windowsiin.

4. Windowsin pitäisi kehottaa sinua automaattisesti asentamaan AMD-kortin ajurit. Jos näin ei tapahdu, lataa ja asenna asianmukaiset ajurit AMD-sivuston Drivers & Support -sivulta.

5. Käynnistä Macisi taas Windowsiin.

Lisätietoja

Jos haluat palata käyttämään MPX-moduulia AMD-kortin sijaan, vaiheet Windowsissa ovat samat kuin edellä, mutta käänteisessä järjestyksessä:

1. Poista AMD-kortin ajurit ja käynnistä sitten Mac uudelleen.

2. Sammuta Mac, asenna sitten MPX-moduuli ja poista AMD-kortti.

3. Kytke näyttö MPX-moduulin HDMI-porttiin ja käynnistä sitten Mac uudelleen.

4. Lataa ja asenna uusimmat AMD:n näytönohjaimet Mac Prota varten.

5. Käynnistä Mac uudelleen. Voit nyt käyttää toista videoporttia, jos et halua käyttää HDMI:tä.

Lue lisätietoja muiden valmistajien PCIe-korttien käyttämisestä Mac Prossa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.