AMD-näytönohjainten päivittäminen Windowsia varten Boot Campissa

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet Windowsia varten AMD-näytönohjaimia käyttäviin Mac-malleihin.

Jos käytät Boot Campia Windowsin suorittamiseen Macissa, voit ladata AMD:n uusimmat Windows-ohjaimet AMD:n sivustosta. Seuraavissa Mac-tietokoneissa käytetään AMD-näytönohjaimia:

• 15 tuuman MacBook Pro (2015 tai uudempi)
  • 27 tuuman iMac (2014 tai uudempi)
  • 21,5 tuuman iMac Retina-näytöllä (2017 tai uudempi)
  • iMac Pro (2017)
  • Mac Pro (2013 tai uudempi)

Tarkista AMD-näytönohjainten versio

1. Käynnistä Mac Windowsiin.
  2. Avaa Radeonin asetukset suorittamalla jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella työpöytää ja valitse AMD Radeon Settings.
    • Klikkaa Radeon Settings ilmaisinalueella.
    • Valitse AMD Radeon Settings Ohjelmat-valikosta.
  3. Klikkaa Radeonin asetuksissa System (Järjestelmä) -välilehteä ja sitten Software (Ohjelmisto) -välilehteä.
  4. Versionumero näkyy Driver Packaging Version (Ohjainpaketin versio) -kohdan alla.

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet

1. Siirry Windowsissa AMD:n verkkosivustolle ja klikkaa siellä Drivers & Support (Ohjaimet ja tuki).
  2. Valitse tuote luettelosta, ei valikosta: Valitse ensin Graphics (Näytönohjain), sitten seuraavasta sarakkeesta Mac Graphics (Mac-näytönohjain) ja lopuksi seuraavasta sarakkeesta Apple Boot Camp.
  3. Näytä käytettävissä olevien ohjainten luettelo klikkaamalla Submit (Lähetä).
  4. Etsi Mac-malliasi tukeva ohjainversio. Jos versio on uudempi kuin mikä Maciisi on asennettu (sen numero on suurempi), klikkaa Download (Lataa).
  5. Pura ladattu ZIP-tiedosto ja suorita sitten Setup-appi tiedostoa purettaessa luodusta kansiosta ohjainten asennusta varten.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.