AMD-näytönohjainten päivittäminen Windowsia varten Boot Campissa

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet Windowsia varten AMD-näytönohjaimia käyttäviin Mac-malleihin.

Jos käytät Boot Campia Windowsin suorittamiseen Macissa, voit ladata AMD:n uusimmat Windows-ohjaimet AMD:n sivustosta. Seuraavissa Mac-tietokoneissa käytetään AMD-näytönohjaimia:

• 15-tuumaiset MacBook Pro -mallit, jotka on julkistettu vuonna 2015 tai myöhemmin
  • 27-tuumaiset iMac-mallit, jotka on julkistettu vuosien 2014 ja 2017 välillä, ja 21,5-tuumainen Retina 4K iMac, joka on julkistettu vuonna 2017
  • iMac Pro, joka on julkistettu vuonna 2017
  • Mac Pro, joka on julkistettu vuonna 2013

Tarkista AMD-näytönohjainten versio

1. Käynnistä Mac Windowsiin.
  2. Suorita jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Klikkaa hiiren oikealla painikkeella työpöytää ja valitse AMD Radeon Settings.
    • Klikkaa Radeon Settings ilmaisinalueella.
    • Valitse AMD Radeon Settings Ohjelmat-valikosta.
  3. Klikkaa Radeonin asetuksissa System (Järjestelmä) -välilehteä ja sitten Software (Ohjelmisto) -välilehteä.
  4. Versionumero näkyy Driver Packaging Version (Ohjainpaketin versio) -kohdan alla.

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet

1. Siirry Windowsissa AMD:n verkkosivustolle ja klikkaa siellä Drivers & Support (Ohjaimet ja tuki).
  2. Valitse tuote luettelosta, ei valikosta: Valitse ensin Graphics (Näytönohjain), sitten seuraavasta sarakkeesta Mac Graphics (Mac-näytönohjain) ja lopuksi seuraavasta sarakkeesta Apple Boot Camp.
  3. Näytä käytettävissä olevien ohjainten luettelo klikkaamalla Submit (Lähetä).
  4. Etsi Mac-malliasi tukeva ohjainversio. Jos versio on uudempi kuin mikä Maciisi on asennettu (sen numero on suurempi), klikkaa Download (Lataa).
  5. Pura ladattu ZIP-tiedosto ja suorita sitten Setup-appi tiedostoa purettaessa luodusta kansiosta ohjainten asennusta varten.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.