AMD-näytönohjainten päivittäminen Windowsia varten Boot Campissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata ja asentaa Windows-näytönohjaimia Boot Campin avulla Mac-malleissa, jotka käyttävät AMD-näytönohjaimia.

Jos käytät Macissasi Windowsia Boot Campin avulla, voit hakea uusimmat AMD-näytönohjaimet osoitteesta AMD.com. Varmista ensin, että Maciasi tuetaan. Määritä sitten käytössäsi olevan AMD-ohjaimen versio. Jos versio ei ole uusin, päivitä se ohjeiden avulla.

Mac-mallin tuen varmistaminen

Voit hakea päivitetyt AMD-ohjainpaketit seuraaville Mac-malleille:

• MacBook Pro (Retina, 15-tuumainen, vuoden 2015 puoliväli tai uudempi)*
  • iMac (Retina 4K, 21,5-tuumainen, 2017)
  • iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014 tai uudempi)
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

AMD-ohjainpaketti ei tällä hetkellä tue iMac Prota. Tarkista päivitysten saatavuus myöhemmin uudelleen.

* Jos sinulla on MacBook Pro (15-tuumainen, 2018), jossa on Radeon Pro Vega -grafiikka, uusin AMD-ohjainpaketti asennetaan, kun asennat Windowsin Boot Campin avulla. Tämä MacBook Pro -malli ei tällä hetkellä vaadi tällä sivulla esitettyä päivitysprosessia.

AMD-näytönohjainten version tarkistaminen

Voit selvittää käytössäsi olevan version seuraavasti:

1. Käynnistä Macisi Windowsissa.
  2. Avaa Radeon-asetukset klikkaamalla työpöytää hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla AMD Radeon -asetukset. Voit klikata myös ilmaisinalueen Radeon-asetukset-kuvaketta tai valita Ohjelmat-valikosta AMD Radeon -asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä-välilehti > Ohjelmisto-välilehti.
  4. Katso, mikä numero Ohjainpakettiversio-kohdan vieressä on.

Vertaa AMD-näytönohjaimesi nykyistä versiota uusimpaan versionumeroon osoitteessa AMD.com (vaiheessa 4).

Ohjainten lataaminen ja asentaminen

Voit ladata ja asentaa uusimmat AMD-näytönohjaimet seuraavasti:

1. Siirry Windowsissa AMD:n verkkosivustolle ja klikkaa siellä Drivers & Support (Ohjaimet ja tuki).
  2. Valitse tarvitsemasi ohjain kohdan ”or select your product from the list” (tai valitse tuotteesi luettelosta) luetteloiden avulla:
    • Vaihe 1: Valitse Graphics (Näytönohjaimet).
    • Vaihe 2: Valitse Mac Graphics (Mac-näytönohjaimet).
    • Vaihe 3: Valitse Apple Boot Camp.
  3. Klikkaa Submit (Lähetä).
  4. Etsi tulosten sivulta versio, joka tukee omaa Maciasi. Jos se on uudempi kuin asennettu versiosi (eli sen numero on suurempi), klikkaa Download (Lataa) -painiketta.
  5. Pura ladatun tiedoston pakkaus ja avaa sitten sen kansio.
  6. Asenna ohjaimet suorittamalla Setup.exe-tiedosto.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.