Osien asentaminen ja vaihtaminen Mac Prossa (2019)

Lue tietoja useista eri osista, joita voit vaihtaa ja päivittää Mac Prossa.

Voit poistaa ja asentaa useita Mac Pron osia. Jos saat vaihto-osan Applelta, lähetä alkuperäinen osa takaisin Applelle seuraavien ohjeiden mukaan.

No alt supplied for Image

Muisti

Voit asentaa jopa 1,5 Tt muistia Mac Pron 12 muistipaikkaan. Lue tietoja Mac Pron (2019) muistin teknisistä tiedoista ja muistin asentamisesta ja poistamisesta.

No alt supplied for Image

PCIe-kortit

Mac Prossa on kahdeksan PCIe-paikkaa, joihin voi asentaa useita erityyppisiä PCIe-kortteja. Lue tietoja joistakin asennettavissa olevista PCIe-korteista ja PCIe-korttien asentamisesta.

No alt supplied for Image

Applen liitäntälevy

Applen liitäntälevy on asennettu valmiiksi paikkaan 8. Siinä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia, kaksi USB-A-porttia ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Lue tietoja Applen liitäntälevyn vaihtamisesta.

No alt supplied for Image

Virtalähde

Lue tietoja virtalähteen vaihtamisesta.

No alt supplied for Image

SSD

Mac Pro tukee kapasiteetista riippuen yhtä tai kahta SSD-moduulia. Lue, miten voit asentaa tai vaihtaa SSD-moduuleja Mac Prossa.

No alt supplied for Image

Jalat ja pyörät

Mac Prossa on joko jalat tai pyörät. Jos haluat muuttaa, mitä Mac Pron mukana toimitetaan, voit tilata Apple Mac Pro -jalkapaketin tai Apple Mac Pro -pyöräpaketin ja sitten asentaa kyseisen paketin Mac Prohon.

Osan lähettäminen takaisin Applelle

Jos tilaat Applelta vaihto-osan, lähetä alkuperäinen osa takaisin seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Pakkaa osa takaisin alkuperäisen osan pakkausmateriaaliin.

2. Sulje laatikko teipillä.

3. Poista paketin yläosaan etukäteen kiinnitetty tarra (sinun kappaleesi). Varmista, että lähetystarra pysyy paketin päällä.

4. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.

5. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustoon ja sovi nouto tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

6. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

7. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut viallisen osan.

Apple ei ole vastuussa mistään toimitusvaurioista tai -vahingoista, jos pakettia ei suljeta ja sinetöidä kunnolla tai toimiteta kuljetusliikkeelle hyvässä kunnossa.