Lisäämällä AirTagin Etsi-appiin voit seurata omia laitteita

Seuraa henkilökohtaisia tavaroita, kun niihin on kiinnitetty AirTag. Voit lisätä AirTagin tai muun Etsi-verkon kanssa yhteensopivan lisälaitteen Etsi-apin Esineet-välilehdellä.

Avain-emoji, reppu-emoji ja polkupyörä-emoji sijaintimerkin sisällä.

AirTag ja Etsi

Voit seurata henkilökohtaisia esineitäsi lisäämällä Etsi-verkkoon AirTagin tai yhteensopivan muun valmistajan tuotteen.

AirTag ja Etsi-verkon esineet hyödyntävät tehokasta Etsi-verkkoa. Se on satoja miljoonia Apple-laitteita käsittävä salattu ja anonyymi verkko. Etsi-verkkoon kuuluvat laitteet käyttävät suojattua Bluetooth-tekniikkaa. Sen avulla voidaan havaita lähistöllä olevat kadonneet laitteet ja ilmoittaa niiden likimääräinen sijainti, jotta voit paikantaa ne turvallisella ja yksityisellä tavalla.

Kadonneen laitteen tai esineen etsiminen Etsi-apilla

AirTagin paikantaminen käyttämällä Tarkkaa etsintää

Voit lisätä enintään 32 esinettä Etsi-appiin. Esineet-välilehden AirTagin ja kolmannen osapuolen Etsi-verkon lisälaitteiden lisäksi AirPods Max lasketaan yhdeksi esineeksi, AirPods ja AirPods Pro (1. sukupolvi) kahdeksi esineeksi ja AirPods Pro (2. sukupolvi) kolmeksi esineeksi.

Lisää AirTag

1. Pidä AirTagia iPhonen tai iPadin lähellä ja napauta Yhdistä. Jos sinulla on useita AirTageja ja näet viestin Havaittiin useampi kuin yksi AirTag, varmista, että vain yksi AirTag on laitteesi lähellä kerrallaan.

Näet yhteydenmuodostusvaihtoehdon, kun pidät AirTagia iPhonen tai iPadin lähellä.
  2. Anna AirTagille nimi ja napauta sitten Jatka.

Valitse AirTagin nimi luettelosta tai luo muokattu nimi.
  3. Rekisteröi AirTag Apple ID:si kanssa napauttamalla uudelleen Jatka.

4. Napauta Done (Valmis).

Voit myös lisätä AirTagin Etsi-appiin napauttamalla ensin Esineet, sitten Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja lopuksi Lisää AirTag.

Kun olet lisännyt AirTagin (tai muun valmistajan tuotteen), voit jakaa sen. Näin esimerkiksi avaimesi lainannut henkilö voi etsiä niitä.

Jaa AirTag

Lisää yhteensopiva muun valmistajan tuote

Jos haluat lisätä Etsi-verkon esineen Etsi-appiin, muodosta esineestä yhteys iPhoneen noudattamalla esineen valmistajan ohjeita. Avaa sitten Etsi-appi, napauta Esineet, sitten Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja lopuksi Lisää esine. Viimeistele laitteen asetukset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Lisää muun valmistajan Etsi-verkon lisälaite napauttamalla Etsi-apissa Lisää esine.

Jos et voi lisätä AirTagia

Varmista ensin, että iPhone tai iPad on valmiina. Noudata sitten ohjeita ja yritä lisätä AirTagisi uudelleen.

Valmistele laite

• Päivitä uusimpaan iOS- tai iPadOS-versioon.

• Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä.

• Valitse Asetukset > Tietosuoja ja suojaus > Sijaintipalvelut ja tarkista, että Sijaintipalvelut ovat käytössä. Vieritä sitten alas, napauta Etsi ja valitse käyttöoikeustaso. Laita sitten Tarkka sijainti päälle, jotta sijainti määritetään mahdollisimman tarkasti.

• iCloud-avainnipun laittaminen päälle

• Tarkista, että Apple ID:n käyttöönotto on suoritettu: napauta Asetukset-apissa nimeäsi. Tarkista mahdolliset Apple ID:n asetusten päivitykseen liittyvät ilmoitukset.

• Varmista, että käytössäsi on hyvä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteys.

Ota AirTag uudelleen käyttöön

• Jos määritysanimaatio katosi, laita laitteesi nukkumaan painamalla iPhonen sivupainiketta tai nukkumispainiketta. Herätä laite sitten, avaa lukitus ja odota 15 sekuntia. Animaation pitäisi näkyä uudelleen.

• Jos yrität määrittää useita AirTageja, varmista, että vain yksi on laitteesi lähellä kerrallaan.

• Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan uusia esineistä ei voi lisätä, voit hallita jo lisättyjä esineitä Etsi-apissa. Esineisiin sisältyvät kaikki Esineet-välilehden esineet sekä Laitteet-välilehden AirPodit. Voit lisätä enintään 32 esinettä.

• Sinun on joskus ehkä poistettava AirTagin paristo ja vaihdettava se uuteen

• Jos AirTag ei vieläkään muodosta yhteyttä, nollaa se

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.