AirTagin pariston vaihtaminen

Voit vaihtaa AirTagin pariston. Toimi seuraavasti.

Varoitus: AirTag, paristolokeron kansi ja paristo saattavat aiheuttaa tukehtumisvaaran tai muita vammoja pienille lapsille. Pidä nämä esineet poissa pienten lasten lähettyviltä.

AirTagin pariston vaihtaminen

1. Paina AirTagin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettua paristokotelon kantta ja käännä sitä vastapäivään, kunnes kansi ei enää liiku.

2. Poista kansi ja paristo.

3. Aseta laitteeseen uusi 3 V:n CR2032-litiumnappiparisto (saatavana useimmista elektroniikka- ja päivittäistavaramyymälöistä) sen positiivinen puoli ylöspäin. Kuulet äänen, joka tarkoittaa, että paristo on kytketty.

• Pidä paristot poissa lasten ulottuvilta. Voit vähentää vahingossa nielemisen riskiä käyttämällä karvaalla pinnoituksella päällystettyjä CR2032-paristoja, kuten Duracellin 2032-litiumnappiparistoa. Katso, lukeeko pakkauksessa ”yhteensopiva Applen AirTagin kanssa”. Jotkin CR2032-paristot, joissa on karvas pinnoite, eivät välttämättä toimi AirTagin tai muiden paristokäyttöisten tuotteiden kanssa.

4. Aseta kansi takaisin paikalleen ja varmista, että kannen kolme väkästä osuvat AirTagin kolmeen niille tarkoitettuun aukkoon.

5. Käännä kantta myötäpäivään, kunnes se ei enää käänny.

No alt supplied for Image

Pariston vaihdon tarpeen selvittäminen

Kun AirTagin pariston varaus on hyvin vähissä, iPhonessa näkyy ilmoitus:

No alt supplied for Image

Voit tarkistaa myös Etsi-apista, onko AirTagin paristo vaihdettava:

1. Avaa Etsi-appi.

2. Napauta Esineet-välilehteä.

3. Napauta AirTagia, jonka pariston varauksen haluat tarkistaa.

4. Jos varaus on hyvin vähissä, AirTagin nimen alle ilmestyy Virta vähissä -ilmoitus.