iPhone SE (3. sukupolvi) – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (musta, 0,35 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Irrota trilobe-ruuvi Taptic Enginen  liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

2. Irrota kaksi ristipääruuvia Taptic Enginen  liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

3. Irrota Taptic Enginen  liittimen suojakotelo ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

4. Irrota ristipääruuvi Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

5. Irrota maadoituskiinnike ESD-suojatuilla pinseteillä. Laita maadoituskiinnike talteen odottamaan kokoamista.

6. Nosta Wi-Fi-antennin yläpää irti ylemmästä liittimestä mustalla tikulla.

7. Pidä Wi-Fi-antennia varovasti kuvan mukaisesti, jotta pääset käsiksi sen alapuolella olevaan superruuviin. Irrota superruuvi Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

8. Wi-Fi-antennin alapää (1) on liitetty alemman antennin taipuisaan kaapeliin. Paina alemman antennin joustavaa kaapelia mustalla tikulla (2). Nosta samalla Wi-Fi-antennin pää irti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä ja siirrä antennia varovasti oikealle (3).

•  Varoitus: Jotta Wi-Fi-antenni ei vaurioidu, älä taivuta sitä yli 90 astetta.

9. Taptic Enginen  joustava kaapeli on alemman antennin joustavan kaapelin alla. Nosta alemman antennin joustavan kaapelin pää varovasti pois Taptic Enginen  joustavan kaapelin päältä mustalla tikulla.

•  Varoitus: Jotta alemman antennin joustava kaapeli ei vaurioidu, älä taivuta sitä yli 60 astetta.

10. Nosta Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää varovasti irti Taptic Enginen  / telakan liittimestä mustalla tikulla.

•  Varoitus: Vain Taptic Enginen  / telakan liittimen alapää on liitetty koteloon. Älä liikuta liitintä liikaa, jotta se ei vaurioidu tai irtoa kotelosta.

11. Kallista Taptic Enginen  oikeaa sivua ylöspäin (1) ja liu'uta sitä oikealle, jotta se irtoaa kotelosta (2).

Kokoaminen

1. Liu'uta Taptic Enginen  vasenta sivua koteloon (1) ja laske Taptic Engine  paikalleen (2).

2. Tartu maadoituskiinnikkeeseen kuvan mukaisesti ESD-suojatuilla pinseteillä ja aseta se koteloon. Jos maadoituskiinnike on rikki tai vääntynyt, vaihda se uuteen.

3. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-04090) Taptic Engineen  vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

4. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-01994) Taptic Engineen  vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

• Tärkeää: Varmista, että superruuvi on Wi-Fi-antennin alla.

5. Tarkasta Taptic Enginen  / telakan liitin ja varmista, että se on liitetty kotelon koaksiaaliliittimeen.

6. Paina Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää Taptic Enginen  / telakan liittimeen.

7. Kiinnitä alemman antennin joustavan kaapelin pää Taptic Enginen  joustavan kaapelin päälle.

8. Paina Wi-Fi-antennin alapää alemman antennin joustavan kaapelin päälle.

9. Paina Wi-Fi-antennin yläpää ylempään liittimeen.

10. Aseta Taptic Enginen  liittimen suojakotelo koteloon.

11. Kiinnitä kaksi uutta ristipääruuvia (923-01996) (1) (923-01995) (2) Taptic Enginen  liittimen suojakoteloon vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

12. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-01993) Taptic Enginen  liittimen suojakoteloon mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: