Jos et pysty asentamaan macOS Big Suria tiettyihin vuosina 2013 ja 2014 valmistettuihin MacBook Pro -tietokoneisiin

Noudata seuraavia ohjeita, jos et pysty asentamaan macOS Big Suria MacBook Prohon (Retina, 13-tuumainen, loppuvuosi 2013) tai MacBook Prohon (Retina, 13-tuumainen, vuoden 2014 puoliväli).

Kun asennat macOS Big Surin näihin Mac-malleihin, asentaja saattaa ilmoittaa, että päivitystä ei voi asentaa tähän tietokoneeseen, tai Macin näyttö saattaa olla käynnistettäessä tyhjä tai siinä voi olla viivalla ylivedetty ympyrä No alt supplied for Image.

Jos Macin käynnistäminen ei enää onnistu, voit ehkä ratkaista ongelman toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Pidä Macin virtapainiketta painettuna vähintään 10 sekunnin ajan ja vapauta se. Jos Mac on päällä, se sammuu.

2. Irrota kaikki ulkoiset laitteet Macista, mukaan lukien kaikki näytöt ja USB-lisävarusteet, ja poista kaikki SDXC-korttipaikkaan asetetut kortit. Käynnistä sitten Mac.

3. Jos ongelma jatkuu, nollaa järjestelmänhallintayksikkö noudattamalla ohjeita, jotka koskevat sellaisia kannettavia tietokoneita, joiden akkua ei voi poistaa.

4. Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, saat lisäohjeita ottamalla yhteyttä Apple-tukeen.

Tämä artikkeli päivitetään, kun lisätietoja on saatavilla.