Vain aktivointi -tilan laittaminen päälle iTunesissa

Jos koulusi tai yrityksesi on otettava käyttöön ja aktivoitava useita iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteita, käytä iTunesin Vain aktivointi -tilaa.

Tämä artikkeli on tarkoitettu yritysten ja koulujen järjestelmien ylläpitäjille. Jos et ole järjestelmän ylläpitäjä, lue lisää aktivoinnista yksittäisille asiakkaille.

Vain aktivointi -tila on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja oppilaitoksille, jotka eivät pysty aktivoimaan laitteita liittämättä niitä tietokoneeseen, vaan niiden on käytettävä iTunesia. Vain aktivointi -tilassa iTunes ei pysty synkronoimaan tai varmuuskopioimaan laitteita.

Ennen kuin noudatat tässä artikkelissa olevia ohjeita, varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

Vain aktivointi -tilan kytkeminen päälle

Mac

1. Lopeta iTunes.

2. Valitse Apit > Lisäapit.

3. Avaa Pääte ja kirjoita seuraava komento:

defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -integer 1

4. Paina rivinvaihtonäppäintä.

Windows-tietokone

1. Lopeta iTunes.

2. Avaa Komentokehote-ikkuna.

3. Kirjoita komentoriville seuraava komento:

”C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt StoreActivationMode 1

4. Paina rivinvaihtonäppäintä.

iOS 10:ssä ja uudemmassa on oltava iTunes 12.5 tai uudempi, joka toimii Windows 7:ssä, Windows 8:ssa tai Windows 10:ssä.

Vain aktivointi -tilan laittaminen pois päältä

Jos iTunes on Vain aktivointi -tilassa ja yrität synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietokoneen kanssa, saatat nähdä seuraavan viestin:

Tämä [laite] on jo aktivoitu. Voit irrottaa tämän [laitteen] nyt.

Jos haluat synkronoida ja varmuuskopioida, laita Vain aktivointi -tila pois päältä.

Mac

Avaa Pääte ja kirjoita seuraava komento:

defaults write com.apple.iTunes StoreActivationMode -integer 0

Windows-tietokone

Avaa Komentokehote-ikkuna ja kirjoita seuraava komento:

"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0