AirPort Extremen, AirPort Expressin tai AirPort Time Capsulen sarjanumeron etsiminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä AirPort-laitteen sarjanumero sijaitsee.

Voit etsiä AirPort-laitteen sarjanumeron seuraavilla tavoilla.

Käytä AirPort-työkalua

Voit etsiä AirPort-tukiaseman sarjanumeron AirPort-työkalun avulla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

AirPort-työkalu 6

1. Avaa AirPort-työkalu. Löydät sen Lisäohjelmat-kansiosta, mutta voit hakea sen myös Spotlightilla.

2. Valitse tukiasema AirPort-työkalu-ikkunasta.

3. Jos salasanaa pyydetään, anna tukiaseman salasana ja klikkaa OK.

Laitteen sarjanumero näkyy ponnahdusikkunassa.

AirPort-työkalu 5

1. Avaa AirPort-työkalu. Löydät sen Lisäohjelmat-kansiosta, mutta voit hakea sen myös Spotlightilla.

2. Valitse AirPort-tuote.

3. Valitse Manuaaliset asetukset.

4. Valitse työkaluriviltä AirPort.

5. Avaa Yhteenveto-välilehti.

Laitteen sarjanumero näkyy Yhteenveto-välilehdellä.

Katso laitteen ulkopintaa

Mallista riippuen sarjanumero on joko laitteen pohjassa tai sivussa. Katso alla olevat kuvat.

Time Capsule ja AirPort Extreme -tukiasemat (802.11ac)

Sarjanumero on laitteen pohjassa:

Time Capsule ja AirPort Extreme -tukiasemat (802.11ac)

Time Capsule ja AirPort Extreme -tukiasemat (802.11n)

Sarjanumero on laitteen pohjassa olevassa harmaassa kaistaleessa:

AirPort-tukiaseman sarjanumero

AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi)

Sarjanumero on laitteen pohjassa:

AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi)

AirPort Express 802.11n (1. sukupolvi)

Sarjanumero on laitteen sivussa verkkovirtaliitännän vieressä:

AirPort Express 802.11n (1. sukupolvi)

AirPort Extreme -tukiasema (aiempi kuin 802.11n)

Sarjanumero on laitteen pohjaan kiinnitetyssä tarrassa:

AirPort Extreme -tukiaseman pohja

Katso tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta

Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkaukseen kiinnitetyssä viivakooditarrassa.

Katso alkuperäisestä kuitista (tai laskusta)

Jotkin jälleenmyyjät liittävät AirPortin sarjanumeron kuittiin tai laskuun.

Lisätietoja

Lue lisätietoja siitä, miten sarjanumero löytyy muista Applen laitteistotuotteista.