iPhone 12 Pro – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• SIM-kortin poistotyökalu

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (musta, 0,35 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Irrota kotelo korjausalustalta.

2. Irrota SIM-kortin alusta ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

3. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

4. Irrota kaksi trilobe-ruuvia SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

5. Irrota SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelo ESD-turvallisilla pinseteillä. Laita suojakotelo talteen odottamaan kokoamista.

6. Irrota kaksi trilobe-ruuvia Taptic Enginen  liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

7. Irrota Taptic Enginen  liittimen suojakotelo ESD-suojatuilla pinseteillä. Laita suojakotelo talteen odottamaan kokoamista.

8. Nosta SIM-kortin lukijan joustavan kaapelin pää irti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

9. Irrota trilobe-ruuvi SIM-kortin lukijan vasemmasta yläkulmasta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

10. Irrota superruuvi SIM-kortin lukijan oikeasta yläkulmasta momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

11. Kallista SIM-kortin lukijaa ylöspäin ja nosta se pois kotelosta.

12. Irrota kaksi superruuvia Taptic Enginen  kulmista momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

13. Irrota ristipääruuvi Taptic Enginen  alaosasta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

14. Nosta Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää irti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

15. Irrota Taptic Engine  ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Aseta Taptic Engine  koteloon.

2. Paina Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää liittimeen.

3. Kiinnitä uusi ristipääruuvi (923-04981) Taptic Engineen  vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

4. Kiinnitä kaksi uutta superruuvia (923-04980) Taptic Engineen  harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Kallista SIM-kortin lukija koteloon.

6. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-04982) SIM-kortin lukijan vasempaan yläkulmaan mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä.

7. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-04980) SIM-kortin lukijan oikeaan alakulmaan harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

8. Paina SIM-kortin lukijan joustavan kaapelin pää liittimeen.

9. Aseta SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelo (1) joustavan kaapelin pään päälle.

10. Aseta Taptic Enginen  liittimen suojakotelo (2) joustavan kaapelin pään päälle.

•  Varoitus: Tarkista Taptic Enginen  liittimen suojakotelon maadoitusjousi ja varmista, ettei se ole vaurioitunut.

11. Kiinnitä neljä uutta trilobe-ruuvia (923-04978) SIM-kortin lukijan ja Taptic Enginen  liittimien suojakoteloihin mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä.

•  Varoitus: Älä koske maadoitusjouseen, kun asennat Taptic Enginen  liittimen suojakoteloa takaisin paikoilleen.

12. Irrota kotelo korjausalustalta.

13. Asenna SIM-kortin alusta takaisin paikoilleen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: