iPhone 12 Pro – kaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• Momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Irrota kaiuttimen neljä ristipääruuvia momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

3. Kallista kaiutinta ylöspäin mustalla tikulla. Irrota sitten kaiutin kotelosta.

Kokoaminen

1. Käännä korjausalustaa. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on väärässä kohdassa, aseta se paikoilleen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Käännä korjausalustaa. Kallista kaiutinta alaspäin ja laske se paikoilleen.

•  Varoitus: Älä vaurioita kaiuttimen maadoitusjousia.

3. Kiinnitä neljä uutta ristipääruuvia (923-05052) kaiuttimeen vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: