iPhone 14 Pro – TrueDepth-kamera

Ennen kuin aloitat

Varoitus

• Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

• TrueDepth-kamerassa on yksi tai useampi laser. TrueDepth-kameran purkaminen, TrueDepth-kameran vaurioituminen tai aitojen Apple-osien käyttämättä jättäminen voivat altistaa sinut vaaralliselle infrapunalasersäteilylle, mikä voi johtaa silmä- tai ihovammoihin.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää TrueDepth Camera Configurationin suorittamista. Jotta voit suorittaa TrueDepth Camera Configurationin, seuraavien vaatimusten on täytyttävä:

• Sinulla on Mac, jossa on asennettuna Apple Service Utilityn uusin versio. Sinun on myös asennettava iPhone Repair – TrueDepth Camera ‑resurssit, jotka löytyvät Apple Service Utilityn Resources (Resurssit) ‑ikkunasta.

• Laitteessa on oltava iOS:n uusin versio.

• internet-yhteys

• Lightning-kaapeli.

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet sekä asentanut Apple Service Utilityn Maciin, lue TrueDepth Camera Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet osoitteesta support.apple.com/fi-fi/self-service-repair.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

3. Nosta TrueDepth-kameran kahden joustavan kaapelin päät irti liittimistä ESD-suojatuilla pinseteillä.

4. Pidä TrueDepth-kameran joustavia kaapeleita varovasti yhdessä ja nosta TrueDepth-kamera ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

2. Tarkasta TrueDepth-kameramoduuli ja varmista, että maadoitusvaahtomuovi ja maadoitusjouset ovat ehjät. Jos jompikumpi puuttuu tai on vaurioitunut, vaihda TrueDepth-kamerakokoonpano.

3. Aseta TrueDepth-kamera koteloon.

•  Varoitus: Älä irrota suojakalvoja vielä.

4. Asenna yläkaiutin takaisin paikalleen.

5. Irrota suojat TrueDepth-kamerasta.

6. Tarkista TrueDepth-kamerakokoonpano. Varmista, että kamerakokoonpanon yläreuna on kotelon reunan alla.

•  Vaara

• Jos TrueDepth-kamera on asetettu väärin, siirrä se oikeaan asentoon mustalla tikulla.

• Älä koske TrueDepth-kamerakokoonpanon etuosaan suojakansien irrottamisen jälkeen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Varoitus