iPhone 14 Pro – yläkaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Vaara

• Älä koske TrueDepth-kamerakokoonpanoon tai sen lähellä oleviin osiin linssien vahingoittumisen välttämiseksi.

• Vältä koskemasta kameran suojakotelon maadoitusjousiin.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

3. Irrota kaksi ristipääruuvia yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

4. Kallista yläkaiutinta ylöspäin mustan tikun avulla kuvan osoittamalla tavalla. Nosta sitten yläkaiutin ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta yläkaiutin koteloon.

2. Kiinnitä kaksi uutta ristipääruuvia (923-08159) yläkaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: