iPhone 14 Plus – kamera

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• Momenttiruuvimeisseli (sinivihreä, 0,75 kgf/cm)

Varoitus

Vältä koskemasta kameran linsseihin, TrueDepth-kameran maadoitusjousiin tai niiden lähellä oleviin osiin.

Tärkeää

Jos iPhonessasi on mmWave-antenni, sinun on irrotettava ylimääräinen joustava kaapeli. Tarkista iPhonen sivusta, onko siinä mmWave-antenni.

mmWave-antenni

Vaara

Tämä toimenpide vaatii järjestelmän määrityksen System Configuration -ohjelmalla. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, käynnistä System Configuration ohjeiden mukaan.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

3. Irrota kolme ristipäistä ruuvia kameran suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

•  Varoitus: Vältä koskettamasta kameran linssejä.

4. Nosta kameran kahden joustavan kaapelin päät irti liittimistä.

• Tärkeää: Jos iPhonessasi on mmWave-antenni, nosta mmWave-antennin joustavan kaapelin pää irti liittimestä (2).

5. Löysää kameran alemman joustavan kaapelin ja kamerakolon välistä liimaa mustalla tikulla.

6. Kallista kameran yläreunaa ylöspäin ESD-suojatuilla pinseteillä tai mustalla tikulla. Nosta sitten kamera pois kotelosta.

• Tärkeää: Jos käsittelet iPhonea, jossa on mmWave-antenni, nosta mmWave-antennin joustava kaapeli ja aseta se hieman sivuun kuvan osoittamalla tavalla (1). Nosta sitten kamera ja kameran joustavat kaapelit (2, 3) ulos kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä.

•  Varoitus: mmWave-antenni pysyy kotelossa. Älä irrota sitä.

Kokoaminen

Tärkeää

Uusi kamera toimitetaan suojakotelossa. Jätä suojakotelo kameran päälle, kun asennat uutta kameraa.

1. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

2. Aseta kamera koteloon linssit ylöspäin. Varmista, että kameran joustavat kaapelit ovat akun ja kamerakolon välisen kanavan sisällä.

• Tärkeää: Jos iPhonessa on mmWave-antenni, aseta mmWave-antennin joustava kaapeli (1) ja kameran joustavat kaapelit (2, 3) akun ja kameran syvennyksen väliseen kanavaan kuvan mukaisesti.

3. Paina kameran joustavien kaapeleiden päät liittimiin.

• Tärkeää: Jos iPhonessasi on mmWave-antenni, paina mmWave-antennin joustavan kaapelin pää liittimeen.

4. Kiinnitä kameraan kolme uutta ristipäistä ruuvia (923-08383) sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Tärkeää

Irrota uuden kameran suojakotelo ennen takalasin asentamista takaisin paikoilleen.

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, käynnistä System Configuration asettamalla laite vianmääritystilaan. Napauta Aloita istunto ja seuraa näytön ohjeita.

• Voit yrittää suorittaa System Configurationin vain kerran. Jos suorittaminen keskeytyy, peruuntuu tai siinä tapahtuu virhe, laitteessa näkyy viesti, jossa sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omatoimikorjauskaupan tiimiin.