Anmodning om refundering for apps eller indhold, der er købt hos Apple

Visse køb fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalificerede til refundering. Du kan bruge en hvilken som helst enhed med en webbrowser til at anmode om refundering.

Sådan anmoder du om refundering

1. Log ind på reportaproblem.apple.com.

2. Tryk eller klik på "Jeg vil gerne", og vælg derefter "Anmod om refundering".

iPhone, der viser webstedet Rapporter et problem, hvor du kan anmode om refundering. Når du har valgt Anmod om refundering, skal du vælge årsagen til, at du beder om refunderingen.
  3. Vælg årsagen til, at du vil have en refundering, og vælg derefter Næste.

4. Vælg appen, abonnementet eller et andet emne, og vælg derefter Send. Hvis du er blevet opkrævet for et abonnement, du ikke længere ønsker, kan du også opsige abonnementet.

Der kan gå 24 til 48 timer, før du får en opdatering på din anmodning

Hvis din anmodning er godkendt af Apple, kan det tage yderligere tid, før pengene tilbagebetales til din betalingsmetode. Læs om, hvordan du kontrollerer statussen for din anmodning om refusion.

Hvis du ikke kan finde opkrævningen på reportaproblem.apple.com

Find ud af, om du brugte en anden konto til et køb.

1. Søg efter en e-mail i din indbakke med ordene "kvittering fra Apple" eller "faktura fra Apple".

2. Se efter en kvittering, der matcher det beløb, du vil anmode om en refusion for.

3. På fakturaen kan du se, hvad der blev købt, og hvilket Apple-id der blev brugt.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Når du har fundet kvitteringen, kan du prøve disse trin:

• Hvis kvitteringen er for et medlem af din gruppe til Familiedeling, og du er familiearrangør, kan du stadig anmode om en refusion på reportaproblem.apple.com. Tryk eller klik på knappen Apple-id, og vælg derefter Alle. Du får vist de køb, som betales med den fælles betalingsmetode.

• Hvis kvitteringen er for et andet Apple-id, skal du bruge det Apple-id til at logge ind på reportaproblem.apple.com.

Hvis du ikke kan finde en kvittering, kan du prøve disse trin:

Berettigelsen til refundering varierer muligvis efter land eller område. Se Vilkår og betingelser for Apples medietjenester for at få flere oplysninger. I de lande og områder, hvor brugerne er beskyttet af forbrugerlovgivning, bevarer brugerne deres rettigheder ifølge den pågældende lovgivning. I Australien og New Zealand bevarer forbrugerne deres rettigheder ifølge den gældende forbrugerlovgivning.

Hvis du vil vide mere om anmodninger om refundering eller hvis du henvender dig om refunderinger, som du ikke kan anmode om på reportaproblem.apple.com, skal du kontakte Apple-support.