Vinduet Memoer, der viser knappen Optag nederst til venstre.

Optag med et enkelt klik

I Memoer på Mac kan du nemt optage møder, forelæsninger, ideer til sange m.m. Bare klik på Optag.

Sådan opretter du en optagelse

En optagelse, der redigeres i vinduet Memoer.

Finjuster dine optagelser

Uanset om du har kopieret optagelsen fra din Mac, iPhone eller iPad eller dit Apple Watch, kan du nemt redigere den på din Mac.

Sådan redigerer du en optagelse

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Memoer ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.