iCloud-enhed

En hvilken som helst Mac, iOS-enhed, Apple TV-enhed eller Windows-computer, der overholder iCloud-systemkravene til de iCloud-funktioner, du vil bruge, og som er logget ind på iCloud med dit Apple-id. Der er oplysninger om krav og anbefalinger i forbindelse med hver enkelt funktion i Apple-supportartiklen iCloud-systemkrav.

Bemærk: iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne i iCloud kan variere efter område. Se www.apple.com/dk/icloud.