Programmet Apple TV’s vindue i baggrunden.

Alt dit TV i et enkelt program

Programmet Apple TV indeholder alt det, du gerne vil se, og er det eneste sted, hvor du kan finde originale film og TV-udsendelser fra Apple TV+. Du vil opdage alt det bedste TV, tilpasset og udvalgt netop til dig og samlet på et enkelt sted.

Sådan ser du fjernsyn på din Mac

Skærmen Se nu i programmet Apple TV.

Log ind for at komme i gang med at se

Brug dit Apple-id til at logge ind. Du kan købe eller leje film og få adgang til film, som du har købt eller lejet på et tidligere tidspunkt. Du kan også abonnere på kanaler som Apple TV+, Paramount+, Showtime, STARZ m.fl.

Sådan logger du ind på din konto

Biblioteksskærmen i programmet Apple TV, hvor familiemedlemmers biblioteker er vist i sidemenuen.

Familiedeling på den nemme måde

Nu kan du finde delte familiekøb i dit bibliotek i programmet Apple TV.

Administrer dit bibliotek i programmet Apple TV

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til programmet Apple TV på Mac, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Visse funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.