Et vindue i Værdipapirer, der viser overvågningslisten til venstre, et diagram øverst til højre og nyhedsoverskrifter nederst til højre.

Hold øje med markedet

Tilpas din overvågningsliste – listen over tickersymboler i indholdsoversigten – så den viser de værdipapirer, du ønsker at se regelmæssigt.

Sådan føjes værdipapirer til din overvågningsliste

Et vindue i Værdipapirer, der viser et diagram med to års data for et tickersymbol.

Se historiske datadiagrammer

Med farverige, interaktive diagrammer kan du se historiske data for forskellige tidsperioder.

Sådan skiftes diagramvisningen

Et vindue i Værdipapirer, der viser en nyhedsartikel.

Følg med i erhvervsnyhederne

Du kan nemt finde erhvervsnyheder i programmet Værdipapirer.

Sådan læser og deler du erhvervsnyheder

Bemærk: Apple News er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

For at gennemse Brugerhåndbogen til Værdipapirer skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.