Symbolet for Instruksværktøj

Brugerhåndbog til Instruksværktøj

til macOS Mojave

AppleScript-ordbogen til Finder.

Se et programs instrukskommandoer og -objekter

Find ud af, hvilke kommandoer og objekter der er tilgængelige for et program, når du opretter din instruks. Du gennemser bare programmets instruksordbog.

Sådan ser du et programs instruksordbog

Dialogen Eksporter viser lokalmenuen Arkivformat, hvor Instruks er valgt, og de indstillinger, du kan vælge, når du arkiverer din instruks.

Arkiver en instruks som et program

Når du har oprettet og testet en instruks, kan du arkivere den som et program og afvikle den på samme måde som andre programmer.

Sådan arkiverer du en instruks som et program

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Instruksværktøj ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.